Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Piacok Napja 2021 vásárnaptár

Piacok Napja 2021 vásárnaptás

Piacok Napja 2021 Budapesten. Egy különleges nap, amikor különböző piacok és közösségi vásárok árusai, illetve fogyatékossággal élő alkotók által készített termékeket árusító civil szervezetek egyszerre, egy helyen kínálják portékáikat, hatalmas választékban, a belváros szívében!

A piacok napja helyszíne: Budapest, Erzsébet tér & Deák Ferenc tér

A Piacok Napja 2021 ismertetése

Itt MINDENT meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi termékeket, és az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat.
Egy jó hangulatú, színes kavalkád, ahol minden korosztály, ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat!

A Piacok Napja 2021-es időpontjai
KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS

Budapest legnagyobb közösségi vásáraitól (WAMP, Hello Piac, Gozsdu Weekend Market, Budapesti Nagy Kultúrzsibi, NekedTerem stb.) több mint 200 hazai árus portékáinak különlegesen színes, hatalmas kínálata!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, ZERO WASTE termékek, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok… Mindenből a legjobb, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!

GASZTROKALANDOK

Megkóstolhatjátok Szabi A Pék fantasztikus helyben sütött kemencés pizzáit, az Aranybarna Palacsintázó  isteni finom különleges GYERMEKNAPI palacsintáit, a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem ínycsiklandó pulled pork szendvicseit lilahagyma lekvárral, bazsalikomos eper, vagy olasz paradicsomleveseit, omlós almás pitéit, házi limonádéit és igazi kávé specialitásait, valamint számos hazai termelő friss finomságait!

GYERMEKNAPI MEGLEPETÉSEK

A gyerekeket 11:00 órától a méltán népszerű KALAP JAKAB interaktív gyerekműsorával, különleges készműves workshopokkal, meglepetés programokkal és ajándékokkal várjuk!

ÉLŐZENE

A helyszínen egész napos élőzenei műsorok, utcazenészek és különféle produkciók várnak a látogatókra.

15:00 órától egy vidám NEMADOMFEL Együttes koncert és 17:00 órától egy fergeteges BRASS TIME BAND party vár mindenkire, akik egy hatalmas bulival fogják zárni a Piacok Napját!

ADOMÁNYGYŰJTÉS

A kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házaknak is ismét be kellett zárniuk, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai nagyon nehéz helyzetbe kerültek, sok esetben meleg étel sem került/kerül minden nap az asztalra. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnénk ismét segíteni. Szívesen fogadunk elsősorban tartós élelmiszereket, tisztálkodó, higiéniai termékeket, jó állapotban lévő kreatív eszközöket, ceruzákat, színezőket, festékeket és játékokat egyaránt, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál kihelyezett ládákba lehet majd leadni.

Az eseményen egy sor olyan értékre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy élhető világot teremtsünk magunk körül.  Egyszerre képviseljük a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét.

Kiemelt fontossággal bír számunkra a Piacok Napján, a fogyatékossággal élő alkotók által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Szeretettel várunk Mindenkit erre a vidám, felszabadult, kihagyhatatlan családi vasárnapra!

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

Hello Nyár! Hello Élet! Hello Remény! Hello Piac!

A rendezvényt a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac közös szervezésében valósul meg, Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával, az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelő szabályok betartásával. 

 

Szervező-kapcsolattartó: Dely Orsolya +36 20 296 2552

Videó link: https://www.youtube.com/watch?v=KvqhPO_ZN6c

Az eseményt a Hello Piac és a Nem Adom Fel szervezi.
info@hellopiac.hu

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/878110285929451

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.