Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Lajosmizse bolhapiac 2022. március 19.

Lajosmizse bolhapiac 2022. március 19.

Lajosmizse minden hónap harmadik szombatján rendez bolhapiacot. A piac évszaktól függetlenül 08.00-12.00 óráig tart nyitva. A Bolhapiacra minden kihozható, amit érdemesnek tarthat eladásra, már nem használja, esetleg azt gondolja, másnak hasznos, érdekes lehet!

A lajosmizsei bolhapiac időpontja: 2022. március 19. harmadik szombat Lajosmizsei bolhapiac.

A lajosmizsei piac helyszíne: Bács-Kiskun megye, Lajosmizse, Szent Lajos utca végén található Piac kirakodó-, és használtcikk piac területe

A Lajosmizsei vásár és bolhapiac 2022-es ismertetése

Lajosmizse minden hónap harmadik szombatján rendez bolhapiacot.

Az a gondolat merült fel az elmúlt időszakban, hogy hasonlóan más környező településekhez, önkormányzati hozzájárulással, érdeklődés esetén, „Lajosmizsei Bolhapiac” kerüljön megrendezésre. Ismerve máshol rendszeresen működő hasonló piacok sikerességét, illetve helyi lakosok nagyszámú részvételét, 2015. december 19-én szombaton, Lajosmizsén kísérleti jelleggel a Piac területén sor kerülhet a második alkalomra. Abban az esetben, ha a lajosmizsei lakosság körében elterjed a hír, igény alakul ki, rendszeressé tehető havonta, minden harmadik hétvégén.

Szerencsés, hogy az önkormányzat felajánlásaként, bármi, ami otthon nem használatos, haszontalanná vált, felesleges, itt árusítható. Helypénzmentesen, a jogszabályoknak megfelelően pedig, 600ezer Ft/év alatt, számlamentesen.

Tájékoztatom a Tisztelt Bolhapiacra látogatókat, hogy Lajosmizse Város önkormányzata a vásárokról és piacokról szóló 32/2012. (X. 16.) önkormányzati rendelete 3. (7) bekezdése értelmében Lajosmizsén 2020. évben bolhapiacot évente 12 alkalommal, minden hónap harmadik szombatján rendez, az alábbi táblázat alapján:  2022-es Lajosmizsei vásárnaptár.

 

A Bolhapiacra minden kihozható, amit érdemesnek tarthat eladásra, már nem használja, esetleg azt gondolja, másnak hasznos, érdekes lehet! Szeretettel várjuk az iskola felsős tanulóit is, ha értékesíteni, cserélni szeretnék megunt, vagy már nem használt tárgyaikat!

2020. február 15.- én szombaton 08.00- 12.00 között, a Piac területén BOLHAPIAC!

A piac területén, helyfoglalás nem szükséges, a keletkező esetleges hulladék eltakarításáról, a résztvevők kötelesek gondoskodni!
Szép napot!

Lajosmizsei Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati Iroda
6050 Lajosmizse, Városház tér 1. Tel/Fax:76/457-575. E-mail: lajosmizse@lajostnizse.hu
Ikt: LMKOH/179-10/2020. Ül: Dodonka Csaba
TÁJÉKOZTATÁS 2020. ÉVI BOLHAPIAC NAPTÁRRÓL

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.