Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IV. Macaron Nap 2015

IV. Macaron Nap 2015

Idén – immár negyedik alkalommal – Magyarországon ismét szeretnénk megünnepelni a lehetőségek és a kreatívitás tárházát kínáló macaront, lássuk 2015-ben mit tudnak az első “úttörő” cukrászdák és cukrászok, akik már ott voltak a 2012-es Macaron Napon is és mit tudnak az újak, hiszen több új, macaronjával most debütáló kiállítónk lesz.

A macaron nap időpontja: 2015. március 20.

A macaron nap helyszíne: N/A

A IV. Macaron Nap 2015 programja, ismertetése

Március 20-án ismét a macaroné lesz a főszerep!

New Yorkban és Párizsban már sokadik éve rendezik meg a Macaron Napot, amelynek során bemutatkoznak macaront árusító üzletek és számos rendezvényen népszerűsítik ezt a különleges édességet.

Idén – immár negyedik alkalommal – Magyarországon ismét szeretnénk megünnepelni a lehetőségek és a kreatívitás tárházát kínáló macaront, lássuk 2015-ben mit tudnak az első “úttörő” cukrászdák és cukrászok, akik már ott voltak a 2012-es Macaron Napon is és mit tudnak az újak, hiszen több új, macaronjával most debütáló kiállítónk lesz. Gyönyörű macaronokat kóstolhattok és vásárolhattok meg különböző színekben és ízekben, a legjobb cukrászdák alkotásait vonultatjuk fel ezen a fantasztikus rendezvényen. A részletekről további információkat közlünk folyamatosan. Ha cukrászdaként szeretnétek macaronjaitokkal részt venni, esetleg amatőr macaron készítőként vagy szakmabeliként vagy bármilyen más okból érdekel a rendezvény és kérdésetek van, az info@macaronnap.hu emailcímre írjatok.

 

A bejegyzés alapja: http://macaronnap.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.