Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

V. Fonyódi Kolbászfesztivál 2014 február 7-9

V. Fonyódi Kolbászfesztivál 2014

A Fonyódi Kolbászfesztivál időpontja: 2014 február 7-9

A Fonyódi Kolbászfesztivál helyszíne: Somogy megye, Fonyód, Sportcsarnok

A V. Fonyódi Kolbászfesztivál 2014 programja

Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő Fonyódi Kolbászfesztiválra. Az idei évben is a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményén szórakozhatunk együtt Fonyódon.

Korlátozott számban várjuk csapatok, baráti társaságok, egyesületek,jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltésre, továbbá a pénteki napon megrendezésre kerülő versenyeinkre is, ahol egyéni kategóriákban zsűrizik le házi szárazkolbászát, szalámiját és házi pálinkáját.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek, szürke marha, mangalica termékek, balatoni borok békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, baranyai sváb különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.

 A verseny területén kolbászt a helyszínen vásárolható bon ellenében lehet fogyasztani. A bon kapható lesz a verseny idején, és helyszínén. A bon tartalmaz egy adag sült kolbászt, mustárt, kenyeret, valamint a csapatoknál leadva a közönségszavazásra egy érvényes szavazatot. Egy személy korlátlan számú bon megvásárlásával is hozzájárulhat kedvenc csapata győzelméhez, amely az idei évben is egy hétvége a sellyei termálfürdőben, szállással és korlátlan fürdőhasználattal a közönségdíjas csapat részére.

Mindkét nap eseményei, legfrissebb információi és a rendezvényen készült fényképek egy LED kivetítőn is követhetőek lesznek a helyszínen.

A fesztivállal kapcsolatos legfrissebb információkért, szabad szálláslehetőségekért kérjük, jelölje Facebook oldalunkat is www.facebook.com/fonyodikolbaszfesztival

Várunk mindenkit sok szeretettel akár versenyzőként, akár csak nézelődőként is.

 

A bejegyzés alapja: http://kolbaszfesztival.info/j/index.php/2-uncategorised/1-udvozlunk

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.