Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IX. Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál 2015

IX. Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál 2015

Ismerje meg a tamási emberek vendégszeretetét! Töltsön el egy napot június 6-án szombaton a IX. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztiválon a Tamási Parkerdőben!

A Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál időpontja: 2015. június 6. szombat

A Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál helyszíne: Tolna megye, Tamási, Miklósvári Parkerdő

A IX. Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál 2015 programja

vadételek országos főző versenye, vadételek étterme, pogácsasütő verseny, látványfőzés
– vadászkürt bemutató, Tamási Koncert fúvószenekar, Pántlika néptánc együttes műsora,
– CSIPA ÉS A KISAMERIKA örömzenekar, ATARU TAIKO ütő együttes KONCERTJE (este utcabál „A Nyughatatlan” rockabilly együttessel)
– honfoglalás kori harci udvar, képzőművészeti performance, jelmezes fotózás, ingyenes vadaspark látogatás, preparálói bemutató, Lengyel-Annafürdői erdei iskola programjai, kézműves foglalkozás, rajzpályázat, bábszínház, fakörhinta és népi játékok, hagyományőrző és modern íjászat, honfoglalás korabeli élményudvar, horgászverseny gyermekek részére, ugrálóvár, gyermek-gokart, egészség sátor – szűrő vizsgálatok, kézművesvásár, termelői portékák árusítása

Töltsön el egy élménydús napot 2015. június 6-án a Vas Gereben XIX. századi hírlapíró által is megörökített, az Esterházy hercegi uradalom részeként világhírűvé vált tamási erdő kapujában, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és a Tamási Művelődési Központ vendégeként!

Kóstoljon bele a gyulaji parkerdő nyújtotta gasztronómiai és természeti élményekbe! Ismerje meg a tamási emberek vendégszeretetét! Töltsön el egy napot június 6-án szombaton a IX. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztiválon a Tamási Parkerdőben!

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.