Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XIII. Fishing on Orfű 2021

XIII. Fishing on Orfű 2021

Fishing on Orfű 2021 Eljött az idő, hogy bejelentsük: az augusztus Fishinget – a kialakult járványügyi helyzet súlyosságát látva – a 2020-ast el kellett engednünk. Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon voltunk, hogy átszervezzük a fesztivált egy későbbi időpontra.

A fesztivál időpontja: 2021. augusztus (24) 25-28.

A fesztivál helyszíne: Baranya megye, Orfű, Panoráma Camping

A XIII. Fishing on Orfű 2021 programja

 • Kistehén (búcsúkoncert)
 • Ivan & Parazol
 • Kiscsillag
 • Pál Utcai Fiúk
 • Hiperkarma
 • Blahaluissiana
 • Budapest Bar
 • Belga
 • Van Filmzenekar
 • 30Y
 • Karácsony James

HÁZIREND – FISHING ON ORFŰ FESZTIVÁL 2019

Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Fishing on Orfű fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától (szerdán 12:00 órától) másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 10:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi – 2019. június 22-i – napijeggyel a rendezvény végéig, 2019. június 23. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató 2019. június 19. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2019. június 23. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Parcellák / Sátorjegyek

A parcellajegyek / sátorjegyek a fesztivál kijelölt területein jogosítanak fel sátrazásra. A fesztivál területére való belépésre ezek a jegyek önmagukban nem jogosítanak fel. Mindkét típusú jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A parcellajegyeket / sátorjegyeket belépéskor egyéni azonosítóra cseréljük, amely igazolja, hogy a tulajdonos sátra az adott helyet jogosultan áll.

A PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Parcellák a Pál utca, az Üllői út és a Heaven Street mentén lettek kialakítva. A parcellák területei pontosan ki vannak jelölve és azok rendeltetésszerű használatát a fesztivál ellenőrzi. Egy látogató több parcellát is vásárolhat. A parcellák tetszés szerint belakhatóak, azok határain a tulajdonos nem nyúlhat túl. A parcella tulajdonosa egyéni azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott parcellá(ko)n. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására. Az adott parcellát jogosulatlanul használó (egyéni azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

SÁTORJEGYEK:
A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nincsen felparcellázva. Ezekre a területekre SÁTORJEGY váltható. Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő. Ezekre a területekre a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására. Az adott területen jogosulatlanul (területi azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

A fesztivál területén belül jelöletlen helyen sátrazni tilos. A nem kijelölt területen sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A minikabin-jegyeket a belépéskor a minikabinok kulcsára cseréljük.

A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, a fesztivál buszjáratát használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok:

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Egyéb

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

FOO Kft.

Kelt.: Pécs. 2019. január 1.

A bejegyzés alapja: http://fishingonorfu.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.