Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 2019

VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 2019

Hét bors ökröcske kapálja a földet a BÁKK előtt. Mögöttük cifra tökhintó, a hintóban egy rendíthetetlen ólomkatona ül, és kíváncsian nézeget jobbra-balra. Kilép a hintóból és magára kanyarítja huszártarsolyát.

A fesztivál időpontja: 2019. május 18-19.

A fesztivál helyszíne: Pest megye, Vecsés, Bálint Ágnes Kulturális Központ, 2220 Vecsés, Telepi út 43.

A VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 2019 programja

Hét bors ökröcske kapálja a földet a BÁKK előtt. Mögöttük cifra tökhintó, a hintóban egy rendíthetetlen ólomkatona ül, és kíváncsian nézeget jobbra-balra. Kilép a hintóból és magára kanyarítja huszártarsolyát. Megpödörinti bajuszát, és hétpecsétes levelet vesz elő melyet rövid tanakodás után ad át a bejáratnál posztoló csizmás kandúrnak. Tiszteleg, és már csak a porzó nyomait látjuk a lengedező szélben. A levelet a BÁKK manó írta nekünk. Azt írta, hogy eltelt egy év, és Ő újra Vecsésen szeretne járni a Mesefesztiválon.

Már nagyon várja, már csak azért is, mert ez most a hetedik lesz, és a mesék világában a hetes szám az nagyon fontos szám. Hét színű a szivárvány az égen, amin keresztül szállunk a gyerekekhez, hétmérföldes csizmával érkezünk a Mesefesztiválra, a hét törpével megyünk látogatóba a Hétfejű sárkányhoz, a vitéz szabólegény hetet üt egy csapásra, és a Mesefesztiválon is hét színben fognak pompázni a játékhelyszínek. Hét mesebeli feladatot kell megoldani a hét világra szóló ajándékokért, és hetedhét országra szóló mulatság lesz, ha gyerekek Ti is úgy akarjátok. Hogy mi minden lesz, azt hamarosan megtudjátok, mert a BÁKK manó segítségével hét levélben fogjuk nektek átadni. Várjátok és figyeljétek a postagalambokat, mert térülnek-fordulnak és hozzák Nektek az izgalmasabbnál izgalmasabb híreket.

Írjátok be a dátumot a naptárba, hozzátok a gyerkőcöket a Mesefesztiválra! A részletekkel hamarosan jelentkezünk!   

 

A bejegyzés alapja: http://www.kulturba.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.