Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Gazdagréti Gyereknap 2019

Gazdagréti Gyereknap 2019

Gazdagréten már hagyományosan, minden évben május utolsó szombat délutánján, tematikus rendezvénnyel várjuk a gyerekeket, hogy a róluk elnevezett eseményen együtt ünnepeljünk.

A Gyermeknap időpontja: 2019. május 25. 15.00 – 18.00

A Gyermeknap helyszíne: Budapest, Gazdagréti Közösségi Ház, 1118, Budapest, Törökugrató utca 9.

A Gazdagréti Gyereknap 2019 programja

Földön – Vízen – Levegőben – Gazdagréti Gyereknap

Gazdagréten már hagyományosan, minden évben május utolsó szombat délutánján, tematikus rendezvénnyel várjuk a gyerekeket, hogy a róluk elnevezett eseményen együtt ünnepeljünk. Idén sincs ez másként.

A gyereknap ebben az évben a közlekedés köré épül, földön-vízen-levegőben. A kicsik szórakoztatásáról Kovácsovics Fruzsina interaktív koncertje és Misi bohóc űrműsora gondoskodik.

Szélmentes jó idő esetén hőlégballonozásra is lesz majd lehetőség, hogy a levegőben történő közlekedést is kipróbálhassa, aki kedvet érez.

Amire még számítani lehet: motorcsónak verseny, lufi fújó verseny, mini kresz pálya (tehát érdemes saját járművel érkezni), közlekedési kvízjáték, arcfestés, csillámtetoválás.

Az elmúlt egy évben született gyermekekkel idén is Tappancsfalat avatunk Király Nóra alpolgármester asszony fővédnökségével. Gyere el és játssz velünk földön, vízen vagy levegőben.

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/454383558638436/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.