Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

dm Gyermeknap 2019

dm Gyermeknap 2019

Idén újra vár kicsit és nagyot egyaránt a dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Koncertek, bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat.

A dm Gyermeknap időpontja: 2019. május 25-26.

A dm Gyermeknap helyszíne: Budapest, XIV. kerület, Vasúttörténeti Park

A dm Gyermeknap 2019 programja

A számtalan izgalmas program, koncert és nem utolsó sorban a sok-sok élmény emlékezetes pillanatokat varázsol mindenki életébe, és a nap végén a gyerekek arcáról letörölhetetlen mosollyal a szülők elkönyvelhetik, hogy „Csodás napunk volt”!

dm Beauty Sziget: Szuper csajos program anyukáknak és lányoknak egyaránt.Sminkeseink elkészítik a közelgő nyár legszebb sminkeit dm márka termékekkel. Valamint manikűröseink csodás körmöket varázsolnak trend IT UP termékeinkkel. Szebbnél szebb frizurák készülnek majd fodrászaink kezei alatt, ha ellátogatsz hozzánk. A helyszínen ezen szolgáltatások ingyenesen igénybe vehetőek, azonban regisztrációhoz kötöttek.
Nap gyermekei CSR aktivitás: Nap védelmi edukációs programunk során a gyermekeket memóriafallal, napelemes mobil töltőállomással és játékokkal várjuk. Hostesseink a nagy meleg ellen és a napvédelem jegyében naptejjel bekenik az érdeklődőket.
Baba birodalom: Gondoltunk a legkisebbekre is, így biztosak vagyunk benne, hogy a dm Bababirodalmában megtalálják számukra a leginkább megfelelő játékokat.

Gyermekjóga:Szeretnének gyermekükkel együtt mozogni, közös kalandokat megélni, és sokat nevetni? Akkor próbálják ki a Jógakaland játékait a gyereknapon, amelyek abszolút egyedülállónak számítanak Magyarországon!
Látogassanak el standjuk hoz, ahol minden jógás játékot tesztelhetnek a gyerekek, sőt, délelőtt 11-kor és délután 16:00 órakor közösen eljógázhatják velük az ” Erdei jógakaland ” mesekönyvük történetét.  Délután 14:00 órakor a nagyszínpadon is találkozhatnak velük! Kalandra fel!
Krokodilvár: Korhatár: 12 év, Súlyhatár: 50kg A Krokodil ugrálóvár egy igazi gyerek fárasztó légvár. Színes és feledhetetlen élmény egyszerre több gyermek részére.
Vízi dodzsem: Korhatár: 12 év Súlyhatár: 50kg Ezt imádni fogják a gyerekek! A motoros vízidodzsemekbe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatnak, felidézve vidámparki élményeiket! Izgalmas, ütközésekkel tarkított vízicsatákban küzdhetnek meg barátaikkal. Animátoraink itt is segítségükre lesznek, indulás előtt a stégen néhány taktikai és egyéb tanáccsal várják a résztvevőket.
Csillámtetoválás: Tudjuk, hogy nincs gyermekprogram csillámtetkó nélkül. Szuper cuki vonatos, SauBär macis vagy Tóni kengurus tetoválásokkal várjuk a kicsiket.
RAMA SÜTIMŰHELY: A Rama faház sütiműhelyében finom zabkekszeket díszíthetnek a kicsik és  nagyok egyaránt. A hétvége főszereplőit, a gyerekeket ajándék színezhető köténykékkel lepik meg.
FRUITVeB: Gyertek és pörgessétek meg a FruitVeB – Naponta 3×3 program szerencsekerekét a hazai zöldségekből és gyümölcsökből készült finomságokért és a meglepetés!
FUJIFILM INSTAX GARDEN: Örökre szóló emlékek Instax fényképeken! Az Instax-szal igazi szórakozás a fotózás. Az azonnal előjövő fényképek varázslata minden kicsi és nagy számára hatalmas élményt nyújtanak. Látogassatok el a Fujifilm Instax Garden-be, ahol számos ScrapLap készítés és kreatív móka vár majd rátok.
FKF: FKF a környezettudatosságért – Az FKF Nonprofit Zrt. különböző interaktív játékokkal,  ügyességi feladatokkal és próbatételekkel várja a családokat. A játékokban való részvételért FKF-es ajándéktárgyakat kapnak a látogatók.
dm Üzlet: Várunk minden résztvevőt a dm üzletünkben. Ahol mindkét nap 10%-os kedvezménnyel és 1000 Ft feletti vásárlás esetén ajándéktáskával készülünk! Újdonság: Baba-mama pihenő sarkot építünk ki, ahol az édesanyák meg tudnak pihenni a legkisebbekkel.

Közlekedésbiztonsági programok célja, hogy a gyermekek már egészen kicsi kortól játékos formában tanulják meg a gyalogos-, a vasúti-, és a kerékpáros közlekedés alapszabályait.
A Közlekedésbiztonsági területen „Az Élet-Úton” KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályáján a gyermekek gyakorolhatják a kerékpár biztonságos kezelését akár egészen kicsi kortól is.
A „Holttér veszélyének bemutatása” egy tanker kamion sofőrüléséből próbálható ki, hogy milyen nehézségei lehetnek egy kamionsofőrnek a mellette elhaladó biciklisek, illetve motorosok észlelésében.
A Continental Mini KRESZ Park KRESZ oktatással várja a kicsiket, a résztvevők egy 15 perces KRESZ oktatáson vehetnek részt, melyet követően a kis autók volánja mögé ülhetnek.
Mindezek mellett lehetőség nyílik még az Elsősegélynyújtó bemutató megtekintésére is, mely a gyermekek nyelvén mutatja be segítségnyújtás alapjait.
A helyszínen „testközelből” megtekinthető majd rendőrautó, tűzoltóautó, sőt egy kukásautó is.

 

A bejegyzés alapja: https://www.dm.hu/uj/gyermeknap/

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.