Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2014

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2014

Az év legnagyobb hallgatói bulija 2014-ben az Egyetemváros zöldövezetébe költözik! Bodzafröccs, nyár, fejen pörgés, Coco Jumbo, haverok… és vízből sem lesz hiány;)

Az efott időpontja: 2014. július 15-20

Az efott helyszíne: Borsod megye, Miskolc, Miskolctapolca

Az EFOTT 2014, Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója programja

Immáron 38. alkalommal rendezik meg az egyetemisták legnagyobb zenei fesztiválját, a vándorló őrületet, az EFOTT-ot. Idén – 30 éve a fesztiválnak helyet adó – Miskolc, és a Miskolci Egyetem biztosítja a felhőtlen szórakozást, ismerkedést, pörgős bulikat, végigtombolt elsősoros koncerteket.

Legtöbben éreztük már, milyen fesztiválon lenni. Tömeg, standok, strandok, fiúk, lányok. Egyedül elmenni fesztiválra sem rizikós, úgyis találunk ismerőst. Hajnalig tartó bulik, délig tartó alvások. Ilyen egy átlagos fesztivál, de az EFOTT ennél sokkal többet nyújt. A mozaikszó kimondásakor eszünkbe jut a már 38 éve folyamatos szlogen: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. De mint már említettem ez a fesztivál más. Elsődleges célja, hogy az évenkénti helyszínváltással megismerjék a magyar, és az országba látogató külföldi diákok kicsiny hazánkat. A nemes cél érdekében a fesztiválra ellátogatókat a koncerteken kívül rengeteg színes programmal várják a szervezők, és remélik, hogy aki beteszi a lábát az EFOTT világába, ki sem akar majd onnan hátrálni. Vízparti sportokat, szárazföldi csapatjátékokat, extrém sportokat próbálhatnak ki a résztvevők idén is Miskolctapolcán.

A 16 hektáros zöld területen több mint 8 zenei színpadot állítanak fel, ezzel garantálva az esti szórakozást. A hely adott, a programokról pedig a jól megszokott EFOTT-stáb és a házigazda intézmény, a Miskolci Egyetem gondoskodnak majd.

Zenei programokban sem lesz hiány, a fesztiválra látogatnak ugyanis a magyar könnyűzenei réteg kiemelkedő alakjai és bandái. Ott lesz a Quimby, a Punnany, a Brains, a Vad Fruttik, a 30Y, valamint a Soerii & Poolek. De tiszteletét teszi többek közt a Supernem, a Beatrice és a Balkán Fanatik is. A fesztivál legnagyobb durranásának azonban mégis a Tankcsapda 25 éves Jubileumi Koncertje mondható, melyre a zenekar, a szervezők és a fesztiválozók is gőzerővel készülnek.

Napi bontásban még nincsenek meg a programok, de nem is nagyon kell azon gondolkodni, hogy inkább csak napi jegyet vesz az ember, hiszen a fesztivál középkategóriásnak mondható a jegyárakat tekintve.
Diákigazolvánnyal a hetijegy csak 15 ezer forint, ha nincs diákod, akkor is csak egy ezressel több vándorol ki a tárcádból. Jegyinformációt a honlapon találtok, vagy a jegy @ efott.hu e-mail címen minden jeggyel kapcsolatos kérdést feltehettek a szervezőknek.

Természetesen a teljes fesztiválélmény mellé elmaradhatatlan a sátorozás. Erre is lehetőséget biztosít a szervezőgárda, és a lehető legtöbb fesztiválozónak igyekeznek helyet biztosítani.
A helyszínre legegyszerűbben busszal tudtok eljutni.

 

Az EFOTT ismertetése

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén jubiláló rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is, folyamatos látogatói rekordokat döntve. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett vízparti nyaralás lehetőséget is biztosítson a fesztiválozók számára.

2015-ben ismerős helyszínen, Velencén kerül megrendezésre Július 14-19. között hazánk leglazább fesztiválja. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából nagyobb parti lesz, mint valaha!

 

EFOTT

Csak szabadon…

Nyitónap: 4.000 Ft
Napijegy: 7.000 Ft
Hetijegy: 18.990 Ft július 14-ig, helyszínen: 20.000 Ft
Miskolci lakos napijegy: 4.999 Ft

 

 

A bejegyzés alapja: http://www.efott.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.