Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2019

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2019

Efott 2019. Rekordokat döntöget az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Már most számokban mérhető, milyen sokan várják a 40 éves, mégis örökifjú fesztivált. Az sem kizárt, hogy a látogatók tömege idén eléri a bűvös 100 ezres számot.

Az efott időpontja: 2019. július 9-15.

Az efott helyszíne: Fejér megye, Velence, GPS: 47°14’21.1″N 18°37’52.2″E

Az EFOTT Fesztivál 2019, Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója programja

Előzetesen az EFOTT időpontját lehet ismerni, eddig pár előadó koncertét lehet csak ismerni:

  • Follow the Flow
  • MAJKA
  • Halott Pénz
  • ByeAlex és a Slepp

Tizenhárom zenei helyszínen több mint kétszáz fellépő és harmincötféle sportprogram közül válogathattok az zenei fesztiválon vasárnapig Velencén.

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató a rendezvény szerdai velencei sajtótájékoztatóján elmondta: a 44. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját több mint 28 hektáron, az eddigi legnagyobb területen rendezik meg Velencén és Sukorón.

A fellépők közül kiemelte az albán származású brit énekesnőt, Rita Orát, az olasz Gianluca Vacchit és a német Scootert. Rajtuk kívül hallható lesz Velencén a német Brooklyn Bounce, az izraeli Borgore és a német Tujamo.

A magyar csapatok közül színpadra áll a harmincéves Tankcsapda, a tizenöt éves Road és az ugyanennyi ideje zenélő Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif, a Brains, Majka, valamint a Follow the Flow is. Vasárnap pedig egész estés szuperprodukcióval készül Vasovski Norbert Kollányi Zsuzsival, Nágival, Király Viktorral, Szakács Gergővel, a Follow The Flow énekesével és Szivák Zsolttal a Cloud9+ együttesből.

Murai László, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke „felsőoktatási ünnepnek” nevezte a fesztivált, mely több tízezer embernek jelent találkozási pontot. Hangsúlyozta: a koncertek mellett a civil tér és a sportprogramok hozzáadott értéket képviselnek az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján.

 

Az EFOTT ismertetése

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén jubiláló rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is, folyamatos látogatói rekordokat döntve. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett vízparti nyaralás lehetőséget is biztosítson a fesztiválozók számára.

2015-ben ismerős helyszínen, Velencén kerül megrendezésre Július 14-19. között hazánk leglazább fesztiválja. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából nagyobb parti lesz, mint valaha!

 

EFOTT

Csak szabadon…

 

A bejegyzés alapja: http://www.efott.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.