Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XIII. Fishing on Orfű 2021

XIII. Fishing on Orfű 2021

Fishing on Orfű 2021 Eljött az idő, hogy bejelentsük: az augusztus Fishinget – a kialakult járványügyi helyzet súlyosságát látva – a 2020-ast el kellett engednünk. Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon voltunk, hogy átszervezzük a fesztivált egy későbbi időpontra.

A fesztivál időpontja: 2021. augusztus (24) 25-28.

A fesztivál helyszíne: Baranya megye, Orfű, Panoráma Camping

A XIII. Fishing on Orfű 2021 programja

 • Kistehén (búcsúkoncert)
 • Ivan & Parazol
 • Kiscsillag
 • Pál Utcai Fiúk
 • Hiperkarma
 • Blahaluissiana
 • Budapest Bar
 • Belga
 • Van Filmzenekar
 • 30Y
 • Karácsony James

HÁZIREND – FISHING ON ORFŰ FESZTIVÁL 2019

Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Fishing on Orfű fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától (szerdán 12:00 órától) másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 10:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi – 2019. június 22-i – napijeggyel a rendezvény végéig, 2019. június 23. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató 2019. június 19. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2019. június 23. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Parcellák / Sátorjegyek

A parcellajegyek / sátorjegyek a fesztivál kijelölt területein jogosítanak fel sátrazásra. A fesztivál területére való belépésre ezek a jegyek önmagukban nem jogosítanak fel. Mindkét típusú jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A parcellajegyeket / sátorjegyeket belépéskor egyéni azonosítóra cseréljük, amely igazolja, hogy a tulajdonos sátra az adott helyet jogosultan áll.

A PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Parcellák a Pál utca, az Üllői út és a Heaven Street mentén lettek kialakítva. A parcellák területei pontosan ki vannak jelölve és azok rendeltetésszerű használatát a fesztivál ellenőrzi. Egy látogató több parcellát is vásárolhat. A parcellák tetszés szerint belakhatóak, azok határain a tulajdonos nem nyúlhat túl. A parcella tulajdonosa egyéni azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott parcellá(ko)n. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására. Az adott parcellát jogosulatlanul használó (egyéni azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

SÁTORJEGYEK:
A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nincsen felparcellázva. Ezekre a területekre SÁTORJEGY váltható. Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő. Ezekre a területekre a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására. Az adott területen jogosulatlanul (területi azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

A fesztivál területén belül jelöletlen helyen sátrazni tilos. A nem kijelölt területen sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A minikabin-jegyeket a belépéskor a minikabinok kulcsára cseréljük.

A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, a fesztivál buszjáratát használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok:

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Egyéb

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

FOO Kft.

Kelt.: Pécs. 2019. január 1.

A bejegyzés alapja: http://fishingonorfu.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.