Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2015

EFOTT Egyetemisták és Főiskolások OTT 2015

Rekordokat döntöget az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Már most számokban mérhető, milyen sokan várják a 40 éves, mégis örökifjú fesztivált. Az sem kizárt, hogy a látogatók tömege idén eléri a bűvös 100 ezres számot.

Az efott időpontja: 2015. július 14-19

Az efott helyszíne: Fejér megye, Velence, GPS: 47°14’21.1″N 18°37’52.2″E

Az EFOTT 2015, Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója programja

Dub FX | Punnany Massif | Szabó Balázs Bandája | Vad Fruttik | Tankcsapda | Wellhello | Kowalsky meg a Vega | 30Y | Halott Pénz | Quimby | Mary PopKids | Supernem | Intim Torna Illegál | Kiscsillag | Belga

Mindig óriási showt csinálnak, lehet hogy lesz náluk felfújhatós zebra vagy akár egy törpe. Biztosan iszonyatosan jó buli lesz Velencén, hiszen Soerii & Poolek az EFOTT-on!

’83-ban egy garázsból indultak és pénzfeldobással döntötték el, hogy ki milyen hangszeren játsszon. Azóta már több mint 25 éve koncerteznek és az EFOTT-ot sem hagyják ki a Pál Utcai Fiúk!

Nu disco, house, deep house…ki lehetne más aki eszünkbe jut, mint Kovary, Ő is ott lesz velünk Velencén!

A 20 éves zenekar már jelenleg is sajnos csak a búcsúturnéját járja, de az EFOTT-ozókat nem fosztják meg egy utolsó koncerttől. Ott lesznek velünk Velencén és örökké!!! Heaven Street Seven az EFOTT-on!

A magyar hip-hop élet egyik legegyedibb MC-je és zenésze, hihetetlen mennyiségű rajongója van! Ott lesz Velencén: ESSEMM!

Napszemüveg és sapka 100%, hogy lesz rajtuk, na meg persze az is, hogy amit a színpadon művelnek majd az semmiképp sem lesz normális! Jön a Bëlga!

Fogorvosnak készült, de milyen jó, hogy végül nem ezt a pályát választotta! House, techhouse, electro mind közel áll hozzá, Ő Edo Denova!

Az underground műfaj mellett a jazz sem áll távol Tőle, ha azt halljuk, hogy beatbox elsők között jut eszünkbe, jön Revolution!

Miután kivált a Suhancosból, saját bandát alapított, ami azóta is csak szárnyal, Velencére elhozza a bandáját is: Szabó Balázs Bandája az EFOTT-on

Habár a szikrázó napsütésben Ti nem lesztek beöltözve, de lesz, aki kabátban tolja végig: Kelemen Kabátban!

Nekem senkim sincsen, sárga zsiguli, lehetek én is…Lehetsz Te is…ott, Velencén, Vad Fruttik-on!

Idén lettek 8 évesek és egyre csak nő a rajongótáboruk, lehet majd tombolni Velencén Péterfy Bori & Love Band-re is

Az egyik legnagyobb idei slágert köszönhetjük Nekik! Jön a Honeybeast és biztos hőssé tesz Titeket!

Egy gyönyörű hangú énekesnő és két DJ, akik országszerte telt házas bulikat csinálnak! Nézzük meg mit csinál Dukai Regina és a no!end music az EFOTT-on!

Ha magyar punk rock, akkor Junkies! Találkozunk Velencén!

 

Az EFOTT ismertetése

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén jubiláló rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is, folyamatos látogatói rekordokat döntve. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett vízparti nyaralás lehetőséget is biztosítson a fesztiválozók számára.

2015-ben ismerős helyszínen, Velencén kerül megrendezésre Július 14-19. között hazánk leglazább fesztiválja. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából nagyobb parti lesz, mint valaha!

 

EFOTT

Csak szabadon…

 

A bejegyzés alapja: http://www.efott.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.