Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Mini Fishing on Orfű 2021

Mini Fishing on Orfű 2021

Mini Fishing on Orfű 2021 A MiniFishingen is megszervezzük a Fishing on Orfű népszerű fröccs- és sörtúráit. A Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra során felfedezzük az orfűi tájat, a helyi borokat és ételeket, zenével, irodalommal, régi és új barátokkal.

A fesztivál időpontja: 2021. június 17-19.

A fesztivál helyszíne: Baranya megye, Orfű, Panoráma Camping

A Mini Fishing on Orfű 2021 programja

A MiniFishingen is megszervezzük a Fishing on Orfű népszerű fröccs- és sörtúráit.A Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra során felfedezzük az orfűi tájat, a helyi borokat és ételeket, zenével, irodalommal, régi és új barátokkal. Az elmúlt évek legnépszerűbb zenész-túravezetői közül választottuk az idei túrakísérőket, akik meglepetésekkel is készülnek… A magyarhertelendi sörfőzdébe vezet a Sörtúra, ahol a legfinomabb kézműves sörök mellett bográcsos étellel, sörfőző minikurzussal, Fishinges zenészekkel és mindig magával ragadó hangulattal várunk.

2021.06.17
Nagyszínpad

19.00 Krúbi

21.20 30Y

0.00 Bohemia Betyars

Amondó színpad

18.00 Kassandra

20..20 Supernem

23.00 Pál Utcai Fiúk

01.20 Platon Karataev

Fonó Borfalu

18.00 Mayberian Sanskülotts

20.20 Muzsik és Volkova

23.00 P.A.S.O

A tűzhöz közel

17.00 Bajdázó

20.20 Rühös Foxi

23.00 Ian O’Sullivan

DJ Helyszín

01.30 Küss Mich

 

2021.06.18
Nagyszínpad

19.00 Péterfy Bori & Love Band

21.20 Vad Fruttik

0.00 Elefánt

Amondó színpad

18.00 Cedar Knoll

20.20 Galaxisok

23.00 Csaknekedkislány

01.20 Carson Coma

Fonó Borfalu

18.00 Idegen

20.20 A kutya vacsorája

23.00 Colorstar

A tűzhöz közel

17.00 Lapos föld

17.00 PMK

18.00 Gazsi Rap Show

18.30 Mulató Asztékok

20.20 Funkasztikus

23.00 Én meg az élek – avagy BéRCZeSi RóBeRT egyszálgitárral

DJ Helyszín

0.00 Tesco Disco

 

2021.06.19
Nagyszínpad

19.00 Esti Kornél

21.20 Kiscsillag

0.00 Hiperkarma

Amondó színpad

18.00 Kubalibre

20.20 Kaukázus

23.00 Blahalouisiana

01.20 Richárdgír

Fonó Borfalu

18.00 Vahúr csodát lát

20.20 Tudósok

23.00 Jazzékiel

A tűzhöz közel

17.00 Pulius Tamás

20.20 Mmamt

23.00 Analog Balaton

DJ Helyszín

0.00 DJ R-Nord

 

HÁZIREND – FISHING ON ORFŰ FESZTIVÁL 2019

Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Fishing on Orfű fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától (szerdán 12:00 órától) másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 10:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi – 2019. június 22-i – napijeggyel a rendezvény végéig, 2019. június 23. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató 2019. június 19. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2019. június 23. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Parcellák / Sátorjegyek

A parcellajegyek / sátorjegyek a fesztivál kijelölt területein jogosítanak fel sátrazásra. A fesztivál területére való belépésre ezek a jegyek önmagukban nem jogosítanak fel. Mindkét típusú jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A parcellajegyeket / sátorjegyeket belépéskor egyéni azonosítóra cseréljük, amely igazolja, hogy a tulajdonos sátra az adott helyet jogosultan áll.

A PARCELLA

egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Parcellák a Pál utca, az Üllői út és a Heaven Street mentén lettek kialakítva. A parcellák területei pontosan ki vannak jelölve és azok rendeltetésszerű használatát a fesztivál ellenőrzi. Egy látogató több parcellát is vásárolhat. A parcellák tetszés szerint belakhatóak, azok határain a tulajdonos nem nyúlhat túl. A parcella tulajdonosa egyéni azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott parcellá(ko)n. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására. Az adott parcellát jogosulatlanul használó (egyéni azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

SÁTORJEGYEK:

A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nincsen felparcellázva. Ezekre a területekre SÁTORJEGY váltható. Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő. Ezekre a területekre a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására. Az adott területen jogosulatlanul (területi azonosítóval nem rendelkező) sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

A fesztivál területén belül jelöletlen helyen sátrazni tilos. A nem kijelölt területen sátrazók sátrait a rendezők felszólítás nélkül a csomagmegőrzőbe szállíthatják.

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál egész időtartamára szól. A minikabin-jegyeket a belépéskor a minikabinok kulcsára cseréljük.

A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, a fesztivál buszjáratát használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok:

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni, de inkább javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása. Továbbá rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Egyéb

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

FOO Kft.

Kelt.: Pécs. 2019. január 1.

A bejegyzés alapja: http://fishingonorfu.hu/minifishing

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.