Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Mikulás fesztivál – Nagykarácsony

Mikulás fesztivál – Nagykarácsony

2013-ban már 18. alkalommal rendezi meg a Fejér megyei Nagykarácsony a Mikulás fesztivált. 2013-ra már több héten át tartó rendezvénysorozattal, hetekig tartó programokkal várja az érdeklődőket.

Hétfőtől péntekig állandó programokkal várjuk a kedves látogatóinak a Játszóházban. Naponta többször bemutatásra kerül a Zöld Karácsony bábjáték, illetve rendszeres időközönként találós kérdéseket teszünk fel a gyerekeknek, akik azt is megmutathatják, hogy milyen ügyesen táncolnak. Lesznek kézműves foglalkozások és sok-sok játék.

Hétvégenként a bábjáték mellett mesejátékok, interaktív bohócműsor és gyermekműsorok szórakoztatják a kicsiket a Dunaújvárosi Óvodák óvodapedagógusainak köszönhetően.

Idén is a Rendezvényházban várja a kicsiket és nagyokat a különleges, Zöld Karácsony Óriás Társasjáték. Ennek során egy utazásra hívjuk a kedves látogatókat, amelyben eljuthatnak mind a négy évszakba, négy kicsi állat otthonába, akiknek segítségével megtudhatják, hogyan kell szelektíven gyűjteni a hulladékot, annak érdekében, hogy ez a csodálatos világ, a Földünk megmaradhasson.

Immár 3. éve várjuk a Megyék Karácsonyfáira az otthon készített díszeket, amelyeket feltehettek saját megyétek fájára a Polgármesteri Hivatal udvarán, útban a Rendezvényház felé.

 

A bejegyzése alapja: http://www.mikulasfalva.com/mikulas-fesztival.html

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.