Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál 2018

Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál 2018

Tatai Öreg-Tavi Nagy Halászat Gasztronómiai és Családi Fesztivál. Megújult fesztivál, immár Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál. Idén ősszel újra a gasztronómiáé a főszerep a tatai Öreg-tó partján.

A fesztivál időpontja: 2018. október 19-21. között

A fesztivál helyszíne: Komárom-Esztergom megye, Tata, Kastélytér

A Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál 2018 programja

Bográcsos halászlé, csodálatos halfogások, kitűnő borok és a halászati tradíciók megismerése- mindez és még rengeteg más program várja az érdeklődőket az idén megújuló Öreg-tavi Nagy Halászfesztiválon.

A tatai Öreg-tó partján, a Kastélykertben elevenedik meg az ősz egyik legfinomabb ízekkel kecsegtető rendezvénye. Az ország minden pontjáról idesereglő halfőző mesterek a régiókra jellemző halászlevekkel várják az érdeklődőket. A jó halászlé után kiváló és különleges halfogások készülnek, melyek kísérői a friss és üde neszmélyi borok lesznek, a helyi borászok autentikus kínálásával.

A rendezvény azonban nem csak a gasztronómiáról szól. Az interaktív bemutatók keretében kicsik és nagyok is megismerkedhetnek a halfogás történetével és tudományával, a tradicionális halászati eszközök bemutatója pedig a régmúlt halászszokásait eleveníti fel.

Az izgalmas ismeretterjesztő programok, a kitűnő étkek és borok után a szórakozás sem maradhat el. Változatos színpadi programok, hangulatos koncertek, vidámpark és bulisátor gondoskodik a felejthetetlen élményekről.

SZOMBATON  LÁTVÁNYHALÁSZAT AZ ÖREG-TAVON REGGEL 8 ÓRÁTÓL!!!

VASÁRNAP LÁTVÁNYHALÁSZAT A VÁRÁROKBAN 8 ÓRÁTÓL!!!! 

információ:

info@tataivaroskapu.hu

34/589-555 ; 30/177-6323

Vásárszervezés, információ:

Fülöp Zsolt

30/755-4007 ; 30/177-6323

zsolt68.tata@gmail.com

A bejegyzés alapja: http://www.tatainagyhalaszat.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

Újszászi Civil Majális 2022

Újszászi Civil Majális 2022 Újszászi Civil Majális 2022. Idén is színes programokkal várjuk a Sportpályára kilátogatókat május első napján....

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.