Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

V. Budavári Sörfesztivál 2015

V. Budavári Sörfesztivál 2015

Idén nyáron immár ötödik alkalommal tárja fel kapuit a sör és zenekedvelő nagyközönség előtt az ország legnagyobb Sörfesztiválja a Budai Várban.  A négynapos, nyárindító Sörünnepen 200 féle import, hazai és kézműves sörkülönlegességgel ismerkedhet meg a nagyközönség, míg a lágyabb ízek kedvelőit ismét várja majd a Cider Liget.

A sörfesztivál időpontja: 2015. június 11-14

A sörfesztivál helyszíne: Budapest, Budai-vár, Budavári Palota

Az V. Budavári Sörfesztivál 2015 programja

Jelenleg nem ismert a 2015-ös fesztivál programja, addig ízelítőként a 2014-es látható.

06.11.CSÜTÖRTÖK
Magna Cum Laude zenekar
Rakonczai Imre
és sokan mások…
Csütörtöki napijegy: 2999 Ft

VIP csütörtöki napijegy: 4000 Ft

06.12.PÉNTEK
A Total Dance Festival szervezésében:
Dr Alban Official
Kozmix együttes
UFO Együttes
GROOVEHOUSE
Pénteki napijegy: 1999 Ft

VIP pénteki napijegy: 4000 Ft

06.13.SZOMBAT
Neoton Família
Nagy Feró és a Beatrice
Szombati napijegy: 1999 Ft

VIP szombati napijegy: 4000 Ft

06.14.VASÁRNAP
Bohemian Betyars
Budavári Mulató: Kis Grófo
Dj Dominique + Fergeteg Party
Vasárnapi napijegy: 1999 Ft

VIP vasárnapi napijegy: 4000 Ft

4 napos kedvezményes bérlet:
Limitált számban 3499 Ft Június 1-ig, utána 4499 ft és a helysznen 6999 Ft mely a Sörfesztivál helyszínére történő belépésre és a programokon való részvételre jogosít.

VIP bérlet: 9999 Ft

JUBILEUMI SÖRBARÁT Bónusz:
5 db csütörtöki napijegyet tartalmazó jegycsomag 14.999 Ft-ért, melyet csütörtökön a helyszínen 5 db bérletre váltunk.

További infok folyamatosan, figyeljétek a Facebook oldalunkat:
facebook.com/budavarisorfesztival

 

 

V. Budavári Sörfesztivál

Idén nyáron immár ötödik alkalommal tárja fel kapuit a sör és zenekedvelő nagyközönség előtt az ország legnagyobb Sörfesztiválja a Budai Várban.

A négynapos, nyárindító Sörünnepen 200 féle import, hazai és kézműves sörkülönlegességgel ismerkedhet meg a nagyközönség, míg a lágyabb ízek kedvelőit ismét várja majd a Cider Liget. A hagyományos és újdonságnak számító nagy- és kisüzemi nedűk mellett idén a belga sörnagyhatalom kap kiemelt szerepet a rendezvényen.

Az ebben az évben jubiláló, immár hagyománnyá fejlődött fesztivál az alkalomhoz méltó módon minden eddigit felülmúlóan változatos sörkínálattal, változatos gasztro felhozatallal és zenei produkciók sorával készül a folyékony kenyér szerelmeseinek és mindenkinek, aki igazán impozáns környezetben, kellemes hangulatban szeretne kikapcsolódni.

Idén nem csak a sörkínálat, de a zenei paletta is tovább bővül: csütörtökön a Magna Cum Laude nagykoncert mellett Rakonczai Imre szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Pénteki napunk házigazdája a Total Dance Festival, így garantáltan a retro hangulaté lesz a főszerep Dr. Alban, a Kozmix, az UFO és a Groovehouse jóvoltából. Szombaton populárisabb vizekre evezünk, így a Neoton Família, valamint Nagy Feró és a Beatrice gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Vasárnap hamisítatlan mulatós hangulattal szórakoztatjuk majd a nagyérdeműt, hiszen a Budavári Vigadó fellépői az ország kedvenc fellépői lesznek.

A Budavári Sörfesztiválnak két helyszín ad otthont: a gyönyörű díszkivilágításáról méltán híres Oroszlános udvar és a korábban várpiacként funkcionáló Hunyadi udvar.

Oroszlános Udvar

A több mint 4000 m² alapterületű udvart a Magyar Nemzeti Galéria, a Budapesti Történeti Múzeum és az Országos Széchényi Könyvtár épülettömbje határolja. Megközelíthető a Vár mögött futó Palota útig gépkocsival, onnan az Országos Széchényi Könyvtáron keresztül lifttel, vagy a Szent György tér felől a Hunyadi udvaron át gyalogosan.

Hunyadi Udvar

A Hunyadi udvar a Zsigmond-korban a várpiacnak adott teret. Az udvar a Szent György térről rövid sétával, a Clark Ádám térről siklóval vagy gyalogosan közelíthető meg, a Palota út felől lifttel juthatunk fel.

 

 

A bejegyzés alapja: http://budavarisorfesztival.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.