Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

V. Budavári Sörfesztivál 2015

V. Budavári Sörfesztivál 2015

Idén nyáron immár ötödik alkalommal tárja fel kapuit a sör és zenekedvelő nagyközönség előtt az ország legnagyobb Sörfesztiválja a Budai Várban.  A négynapos, nyárindító Sörünnepen 200 féle import, hazai és kézműves sörkülönlegességgel ismerkedhet meg a nagyközönség, míg a lágyabb ízek kedvelőit ismét várja majd a Cider Liget.

A sörfesztivál időpontja: 2015. június 11-14

A sörfesztivál helyszíne: Budapest, Budai-vár, Budavári Palota

Az V. Budavári Sörfesztivál 2015 programja

Jelenleg nem ismert a 2015-ös fesztivál programja, addig ízelítőként a 2014-es látható.

06.11.CSÜTÖRTÖK
Magna Cum Laude zenekar
Rakonczai Imre
és sokan mások…
Csütörtöki napijegy: 2999 Ft

VIP csütörtöki napijegy: 4000 Ft

06.12.PÉNTEK
A Total Dance Festival szervezésében:
Dr Alban Official
Kozmix együttes
UFO Együttes
GROOVEHOUSE
Pénteki napijegy: 1999 Ft

VIP pénteki napijegy: 4000 Ft

06.13.SZOMBAT
Neoton Família
Nagy Feró és a Beatrice
Szombati napijegy: 1999 Ft

VIP szombati napijegy: 4000 Ft

06.14.VASÁRNAP
Bohemian Betyars
Budavári Mulató: Kis Grófo
Dj Dominique + Fergeteg Party
Vasárnapi napijegy: 1999 Ft

VIP vasárnapi napijegy: 4000 Ft

4 napos kedvezményes bérlet:
Limitált számban 3499 Ft Június 1-ig, utána 4499 ft és a helysznen 6999 Ft mely a Sörfesztivál helyszínére történő belépésre és a programokon való részvételre jogosít.

VIP bérlet: 9999 Ft

JUBILEUMI SÖRBARÁT Bónusz:
5 db csütörtöki napijegyet tartalmazó jegycsomag 14.999 Ft-ért, melyet csütörtökön a helyszínen 5 db bérletre váltunk.

További infok folyamatosan, figyeljétek a Facebook oldalunkat:
facebook.com/budavarisorfesztival

 

 

V. Budavári Sörfesztivál

Idén nyáron immár ötödik alkalommal tárja fel kapuit a sör és zenekedvelő nagyközönség előtt az ország legnagyobb Sörfesztiválja a Budai Várban.

A négynapos, nyárindító Sörünnepen 200 féle import, hazai és kézműves sörkülönlegességgel ismerkedhet meg a nagyközönség, míg a lágyabb ízek kedvelőit ismét várja majd a Cider Liget. A hagyományos és újdonságnak számító nagy- és kisüzemi nedűk mellett idén a belga sörnagyhatalom kap kiemelt szerepet a rendezvényen.

Az ebben az évben jubiláló, immár hagyománnyá fejlődött fesztivál az alkalomhoz méltó módon minden eddigit felülmúlóan változatos sörkínálattal, változatos gasztro felhozatallal és zenei produkciók sorával készül a folyékony kenyér szerelmeseinek és mindenkinek, aki igazán impozáns környezetben, kellemes hangulatban szeretne kikapcsolódni.

Idén nem csak a sörkínálat, de a zenei paletta is tovább bővül: csütörtökön a Magna Cum Laude nagykoncert mellett Rakonczai Imre szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Pénteki napunk házigazdája a Total Dance Festival, így garantáltan a retro hangulaté lesz a főszerep Dr. Alban, a Kozmix, az UFO és a Groovehouse jóvoltából. Szombaton populárisabb vizekre evezünk, így a Neoton Família, valamint Nagy Feró és a Beatrice gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Vasárnap hamisítatlan mulatós hangulattal szórakoztatjuk majd a nagyérdeműt, hiszen a Budavári Vigadó fellépői az ország kedvenc fellépői lesznek.

A Budavári Sörfesztiválnak két helyszín ad otthont: a gyönyörű díszkivilágításáról méltán híres Oroszlános udvar és a korábban várpiacként funkcionáló Hunyadi udvar.

Oroszlános Udvar

A több mint 4000 m² alapterületű udvart a Magyar Nemzeti Galéria, a Budapesti Történeti Múzeum és az Országos Széchényi Könyvtár épülettömbje határolja. Megközelíthető a Vár mögött futó Palota útig gépkocsival, onnan az Országos Széchényi Könyvtáron keresztül lifttel, vagy a Szent György tér felől a Hunyadi udvaron át gyalogosan.

Hunyadi Udvar

A Hunyadi udvar a Zsigmond-korban a várpiacnak adott teret. Az udvar a Szent György térről rövid sétával, a Clark Ádám térről siklóval vagy gyalogosan közelíthető meg, a Palota út felől lifttel juthatunk fel.

 

 

A bejegyzés alapja: http://budavarisorfesztival.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.