Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IV. Kraft Sörfesztivál 2018

IV. Kraft Sörfesztivál 2018

KR4FT | IV. Kraft Sörfesztivál, avagy a kraft sörök rendes évi „seregszemléje” a Kraft Sör Egyesület és a BPBW – Beer Week in Budapest csapatának szervezésében.

A sörfesztivál időpontja: 2018. szeptember 14-16.

A sörfesztivál helyszíne: Budapest, Főzdepark, Maglódi út 47. Budapest, 1106

 

A IV. Kraft Sörfesztivál 2018 programja

Összesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható szeptember 14 és 16. között, hol máshol, mint a budapesti Főzdeparkban, a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén; a hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját – eddig itthon nem elérhető – söreiket a Budapest Beer Week  tripla standja mögé.

Szokás szerint nem lesz belépő , kötelező pohárvásárlás , minimum fogyasztás  vagy fizetős wc,  ellenben a kraft sörökön túl food truck , édesség , alkoholmentes ital , kávé , és koktél , opciókkal is készülünk, illetve lesznek ingyenes főzdetúrák , itt debütáló főzetek és élő fellépők  mindhárom nap. Újdonság viszont, hogy a műanyag poharakat száműztük a fenntarthatóság jegyében, fizetni pedig tokenekkel lehet majd a sörökért, melyeket a helyszínen lehet nem csak készpénz, de kártya ellenében is beszerezni. A főzdék, a sörsor, a kitelepülők és a fellépők is hamarosan is részletesen bemutatásra kerülnek…

Találkozunk a Maglódi út 47. alatt? Nem kérdés. Jön a család és a kutya is? Mondat végén – kérdőjel helyett – pont. Cimborák is meg vannak hívva? A választ már tudjátok, csak nyomjátok a gombot.

 

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/2153268581368976/

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .