Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IV. Kraft Sörfesztivál 2018

IV. Kraft Sörfesztivál 2018

KR4FT | IV. Kraft Sörfesztivál, avagy a kraft sörök rendes évi „seregszemléje” a Kraft Sör Egyesület és a BPBW – Beer Week in Budapest csapatának szervezésében.

A sörfesztivál időpontja: 2018. szeptember 14-16.

A sörfesztivál helyszíne: Budapest, Főzdepark, Maglódi út 47. Budapest, 1106

 

A IV. Kraft Sörfesztivál 2018 programja

Összesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható szeptember 14 és 16. között, hol máshol, mint a budapesti Főzdeparkban, a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén; a hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját – eddig itthon nem elérhető – söreiket a Budapest Beer Week  tripla standja mögé.

Szokás szerint nem lesz belépő , kötelező pohárvásárlás , minimum fogyasztás  vagy fizetős wc,  ellenben a kraft sörökön túl food truck , édesség , alkoholmentes ital , kávé , és koktél , opciókkal is készülünk, illetve lesznek ingyenes főzdetúrák , itt debütáló főzetek és élő fellépők  mindhárom nap. Újdonság viszont, hogy a műanyag poharakat száműztük a fenntarthatóság jegyében, fizetni pedig tokenekkel lehet majd a sörökért, melyeket a helyszínen lehet nem csak készpénz, de kártya ellenében is beszerezni. A főzdék, a sörsor, a kitelepülők és a fellépők is hamarosan is részletesen bemutatásra kerülnek…

Találkozunk a Maglódi út 47. alatt? Nem kérdés. Jön a család és a kutya is? Mondat végén – kérdőjel helyett – pont. Cimborák is meg vannak hívva? A választ már tudjátok, csak nyomjátok a gombot.

 

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/2153268581368976/

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .