Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Random SörWeekend 2015

Random SörWeekend 2015

Nyárzáró Random sörünnep a Serfőzővel. Allee melleti sétány, Budapest, 1117. Kőrösy József utca, 2015. augusztus 27-30. között

A sörweekend időpontja: 2015. augusztus 27-30.

A sörweekend helyszíne: Budapest, XI. kerület, Allee melleti sétány, Budapest, 1117. Kőrösy József utca

A Random SörWeekend 2015 programja

Lead: Ez lesz az a SörWeekend mely végre nem fesztivál, még a nevében sem. Baráti sörözés, mellyel elbúcsúztatjuk a nyár megannyi szuper sörfesztiválját. Body: Már megint sör? De nem fesztivál. Csak sör! A nyár utolsó olyan hétvégéje, ahol a söré lesz a főszerep. A kisüzemi magyar, belga, cseh, angol söröké. Miért jó ez? Mert jössz és iszod a söröd, sörözöl a nyár utolsó napsugarainak sörünnepében úszva, kortyolva a hab alatt feltárulkozó sörömöket. Ez lesz. Jó mi? Nem lesz nagy zenebona, meg csinnadratta, nem lesz metapay, de ott lesz az érzés ami miatt jövőre a haverokkal újra eljössz.

Sörök mellé a Grill Király és Kolbicéék odateszik az éhségre valót. Csak a szokásos. Semmi új. De cserébe a laza kulináris élvezkedést kimaxoljuk! Kiállítók a teljesség igénye nélkül: Legenda, Rizmajer, Primátor, Kilkenny, Igazi Csíki, Bernard, Maissel’s Weisse, Holba, Opat, Guinness, Krusovice, Estrella, Grill Király, Karamaltz, Kolbice, ChiliOn, meg Csapvizes faház a vicc kedvéért.

Programok: Lesz sörivó verseny és sörkóstoló Katona Csabával, aki a Magyar Tudományos Akadémiáról fárad ki, hogy megitasson sörrel és közben sajátos formában érdekességeket meséljen a sörről. Emellett sétáló zenészek muzsikálnak majd, csak úgy a „hangulatcsinálás” okán. Tehát Random SörWeekend augusztus 27-től az Allee mellett. Gyere és sörözzünk egy jót!

Belépő: HELLÓ! Ott találkozunk!
Hogyan jutsz el a helyszínre?

A 4-es villamos Újbuda Központ végállomásáig gyere (mely a 4-es Metro hasonló nevű megállója is egyben), onnan eltéveszthetetlen lesz.

Facebook rendezvénylap: https://www.facebook.com/events/735914883179430/

Csatlakozz a Serfőző közösséghez, hogy minden rendezvényünkről időben informálódj: https://www.facebook.com/serfozoser

Térkép: https://www.google.hu/maps/place/K%C5%91r%C3%B6sy+J%C3%B3zsef+utca,+Budapest,+1117/data=!4m2!3m1!1s0x4741ddb206cff0b5:0x45d4b58acddebe51?sa=X&ved=0CB8Q8gEwAGoVChMIsaH4psaExwIVwWkUCh3CDwqi

 

A bejegyzés alapja: megküldött program

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .