Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

II. Téli Sportágválasztó 2015

II. Téli Sportágválasztó 2015

A téli sportágválasztó időpontja: 2015. január 18.

A téli sportágválasztó helyszíne: Budapest, Városliget, Városligeti Műjégpálya

A BELÉPÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! REGISZTRÁCIÓ ITT

A II. Téli Sportágválasztó 2015 programja, ismertetése

FONTOS INFORMÁCIÓ! A Téli Sportágválasztó a Műjégpálya elkerített jégfelületén kb. 2000 m2-en és a jégpálya mögötti kb. 10 000 m2-en betonos területen kerül megrendezésre 10 és 20 óra között. (13.30 és 16.30 között a Műjégpálya jégfelületét teljes egészében a Téli Sportágválasztó programjai töltik meg tartalommal.) A belépődíjas közönségkorcsolyázás a Műjégpálya nyitvatartási idejében – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet a megszokott módon a főbejáratnál kell váltani.

A belépőjeggyel rendelkező korcsolyázók a Téli Sportágválasztó rendezvényre a Regisztrációs pultnál kapott karszalaggal természetesen díjmentesen át tudnak jönni, de a Téli Sportágválasztó látogatói a nagy jégfelületen csak belépőjegy megváltásával tudnak korcsolyázni!

A Téli Sportágválasztó rendezvény bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül lehet bejönni a látogatóknak a REGISZTRÁCIÓS sátraknál.

A Téli Sportágválasztón megjelenő sportágak kipróbálása és a rendezvényen való részvétel saját felelősségre történik! A rendezvényre az időjárási viszonyoknak megfelelő téli ruházat és lábbeli használata ajánlott, hiszen az egyes téli sportági helyszínek és azok megközelítési útvonala csúszós, jeges lehet!

Hópihe, a Téli Sportágválasztó kabalafigurája most még az égen melegít, de január 18-án a Műjégen fog számos téli sportágat kipróbálni! Izzítsatok ti is! Az ünnepi “tespedés” után számítunk rátok az új évben! A jégfelületen kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bandy, a bob, a szánkó, a skeleton és a jégvitorlás, a műjég mögött, a letelepített pályákon tesztelheted magad síelésben, snowboard-ozásban, sífutásban és biatlonban is, de még a kutyaszánhúzást is kipróbálhatod! Abban is segítséget nyújtunk, hogyan fuss, bringázz, túrázz télen, felkészülten, biztonságosan. Találkozhatsz neves sportolóinkkal és gyönyörű sportági bemutatókban is gyönyörködhetsz! Ugye találkozunk a Városligeti Műjégpályán?

 

A bejegyzés alapja: http://www.telisportagvalaszto.hu

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.