Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VOLT fesztivál 2020 Sopron

VOLT fesztivál 2020 Sopron

A VOLT Fesztivál 2020-ban 28. alkalommal várja a látogatókat és koncertre éhezőket. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei eseménye 2020. július 1-4. között lesz Sopronban.

A VOLT fesztivál időpontja: 2020. július 1-4.

A VOLT fesztivál helyszíne: Győr-Moson-Sopron megye, Sopron

A 2020-as VOLT fesztivál rövid programja

Reméljük 2020-ben találkozunk a Telekom Volt Fesztiválon, Sopronban!

A Nagyszínpad fellépői:

 • My Chemical Romance
 • Bring me the Horizon
 • Offspring
 • Lenny Kravitz
 • Marshmello
 • The Pretty Reckless
 • Yungblud
 • Bagossy Brothers Company
 • Halott Pénz
 • Majka & Curtis
 • Tankcsapda
 • Kowlasky meg a Vega
 • Irie Maffia
 • AWS
 • Supernem

Az első VOLT 2020 programok, fellépők:

 • Lenny Kravitz
 • Marshmello
 • Passenger
 • The Pretty Reckless
 • Yungblud
 • Scarlxrd
 • Nervo
 • Borgore
 • Faithless Dj Set
 • The High Contrast Band
 • LTJ Bukem & Roni Size & Mc Dynamite
 • DirtyPhoonics
 • FuntCase

Részletes programok jelenleg nem ismertek, addig a 2019-es fellépőket láthatják az oldalunkon.

2019. június 26.

14:00 Wellhello
14.00 Cloud9+
14:00 Bëlga
14:00 Brains
14:00 Blahalouisiana
14:00 Esti Kornél
14:00 USNK
14:00 Subscribe
14:00 Irie Maffia
20:30 Tankcsapda – 30 éves
22.30 Slipknot

2019. június 27.

14:00 Krúbi
14:00 Fran Palermo
18:45 MAJKA
22.30 Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

2019. június 28.

14:00 Margaret Island
14:00 Honeybeast
14:00 Follow The Flow
14:00 Quimby
18.45 Punnany Massif
22:15 LP
22:30 Robin Schulz

2019. június 29.

14:00 NECC Party
14:00 Vad Fruttik
14:00 Pál Utcai Fiúk
14:00 ByeAlex és a Slepp
14:00 Kelemen Kabátban
14:00 AK26
18.45 Rúzsa Magdi
20:30 Halott Pénz 15
23:00 Parov Stelar

 

Részletesen, fontos információk a Volt Fesztiválról

Nem teljes, csak néhány kiemelt információ.

Kedves Látogató!

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. (Sziget) által szervezett Volt Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Sziget és a rendezvényre belépő személyek (Látogató) közötti jogviszonyból eredő jogokat és kötelezettségeket a Sziget Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

A Rendezvény helyszíne: 9400 Sopron, Harkai fás legelő

A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időkeretek között és feltételek mellett lehet.

Az elővételben megvásárolt belépőjegyet a Sziget belépéskor karszalagra cseréli. A karszalagot az érvényességideje alatt a Látogató köteles mindvégig viselni. Ezt a rendezők ki-és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.Ha a Látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét.A karszalag másra át nem ruházható. Elsősorban a kézen hordott karszalag számít érvényesnek, de indokolt, a Sziget által jóváhagyott esetben a karszalag más olyan végtagon is viselhető, ahonnét az sérülésmentesen nem kerülhet eltávolításra. A sérült –átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. –karszalag érvénytelen. A megrongálódott, elveszett karszalagot a Sziget nem pótolja vagy cseréli. A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Sziget eljárást indít.

Bevihető tárgyak, leginkább, mi nem vihető be a Volt-ra

A Sziget a Rendezvénybiztonságos lebonyolítása érdekében fenntartja a jogot arra, hogy a Rendezvényterületére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza. Így különösen tilos a Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert,kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban –jelenleg a 175/2003. (X. 28.) Korm.rendeletben –meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni.Annak ellenére, hogy a Rendezvényen –az erre vonatkozó feltételek mentén –lehet kempingezni, bizonyos, egyébként megszokottnak minősülő kempingeszközök a Rendezvény speciális adottságai miatt nem megengedettek. Drónt a Rendezvény területére behozni kizárólag abban az esetben lehet, ha a Látogató rendelkezik a Sziget előzetes, írásos engedélyével. A korlátozás alá eső tárgyakkal a Látogató a Rendezvény területére nem léphet be.

Egyéb termékek

A Látogató nem jogosult alkoholos italt bevinni a Rendezvény területére. Az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén (ásvány)vizet a személyes szükségletek kielégítéséhez észszerűen szükséges mennyiségben lehet bevinni a Rendezvény területére, egyébként a Látogató egy darab, legfeljebb 2,5liter űrtartalmú PET palackban jogosult bevinni palackozott vizet vagy üdítőt. Műanyagkannát a Látogató csak üresen jogosult bevinni a Rendezvényre. A Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a

Házirend Telekom Volt Fesztivál 2.Rendezvény területére. Élelmiszer esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a személyes szükségletek kielégítéséhez észszerűen szükséges mennyiséget meghaladó mennyiség. A dohánytermék esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a 2karton (20 doboz) cigarettát, a 10 doboz szivarkát és (mérettől függetlenül) 10 szál szivart meghaladó mennyiségben.

Viselkedés

A Látogató a Rendezvény területén az általános normákat betartva köteles viselkedni a vonatkozó jogi előírásoknak, az ÁSZF-nek és a házirendnek megfelelően. A Látogató köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől, vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét, vagy testi épségét veszélyeztetheti vagy sértheti. A Látogató a Rendezvény területén fokozottan köteles a természeti értékek óvására, és köteles tartózkodni azok megkárosításától. A Sziget kéri a Látogatóktól, hogy a szemét elhelyezésére a hulladékgyűjtőket használják, ügyelve arra, hogy az adott hulladék a megfelelő gyűjtőedénybe kerüljön.A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvény területéhez tartoznak a Látogatók által a Szigettől vásárolt jeggyel igénybe vett kempingek is, azaz az ezekbe történő belépésre és az ott-tartózkodásra szintén kiterjednek a jelen Házirend rendelkezései.

Személyiségi jogok, média felvételek

A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvényről hang-és képfelvételt készíthetnek a Sziget, valamint a Szigettől engedélyben részesülő Szerződéses partnerek, Közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más Látogatók, illetve egyéb harmadik személyek. Ennek megfelelően a Látogató a Rendezvényen történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.

Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Látogató tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. A Sziget, valamint a Szigettől engedélyben részesülő személyek a Látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására,-ideértve azt az esetet is, ha a Sziget a Látogatóról más Látogatók által készített felvételt hasznosít vagy használ fel, -anélkül, hogy a Látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk.

Figyelem!

A Látogató kifejezetten tudomásul veszi, hogy a Sziget a Rendezvényt, illetve a koncerteket, programokat rögzíti, a rögzített felvételt többszörözi és képhordozón terjeszti, sugározza vagy más módon a közönséghez közvetíti, ismételten sugározza vagy más módon a közönséghez közvetíti, ideértve azt az esetet is, amikor a Rendezvényt, illetve a koncerteket, programokat vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon (például YouTube-on keresztül) úgy teszik a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhatják meg. Az előzőek szerinti megjelenítés kapcsán a Látogató nem jogosult igényt vagy követelést támasztani a Szigettel szemben.

A Látogató jogosult a Rendezvényen hang-és képfelvétel készítésére, azzal, hogy ezt kizárólag személyes célokra használt telekommunikációs eszközbe (például mobiltelefon, táblagép) integrált kép-és hangrögzítővel vagy nem professzionális fotófelszereléssel végezheti, továbbá az általa készített kép-és hangfelvételt nem értékesítheti, és ellenérték fejében nem hasznosíthatja, illetve kereskedelmi célból ellenérték nélkül sem hasznosíthatja, az azokon szereplő Látogatókat beleegyezésük nélkül nem nevesítheti, személyiségi jogaikat nem sértheti. A Sziget kifejezetten kizárja a felelősségét arra az esetre, ha más Látogatók az előzőekben írtakat megszegik.

 

A bejegyzés alapja: http://volt.hu és https://www.facebook.com/pg/VOLTFesztival/events/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.