• Betekintés a hurka és kolbász készítési töltés fortályaiba.
• Töpörtyühöz való szalonna kockázása, kisütése.
• Az elkészült ételek – sült vér, sült pecsenye, töltött káposzta, hurka, kolbász -fogyasztása.
• A csapatoka disznótoros ételeket kóstoló formájában a nagyközönség számára – kóstolójegy ellenében – kínálják.
• A napfolyamán a zsűrifolyamatos figyelemmel kíséri és értékeli a csapatok tevékenységét.
Kulturális programok
A Kisbíró kidobolta,s kiereszté hangját! ,,KISKUNTOR-ra várjuk,a falu,s a környék,apraját és nagyját!!!” Már csak pár nap,ez gyorsan el is szalad…, Ennyi idő alatt nem hízik már számottevőt,sem hízó sem malac..
Visításra ébred reggel,a sportpálya őre… S,a lángok martaléka lesz majd,az ,,Áldozatok”szőre!! Tűz ropog a víz alatt,felfelé száll gőze.. Szépen barnul,vagy feketedik,a kocáknak bőre!!!
Mire a Nap kidörzsöli,szeméből az álmát.. A Böllér is megissza majd,a harmadik pálinkáját!!!! Lesz ott minden,mi ilyenkor szokás…. De, ne lepődj meg,ha reggelire, nem lesz tükörtojás!!!!
Nem sorolom ma reggel el,hogy mi lesz a program….. Gyere el,s majd meglátod ottan’!!!!! Nincs más dolgod,mint korán kelni,lefőzni egy kávét….. Pálinkát hozz,üres hasat….. a többi ráér……!!!!!!!
Az időpontot Ne felejtsd el,Barátom!!!!!! Ha,valamit elfeledtem!!!……az ott van a plakáton!!!!! Várnak Téged,családostól,,a Főböllér,és minden rendező!!!! A Jó hangulat,garantált lesz,!!!S,megrendelt a Jó idő!!!!