Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XXIII. Makói hagymafesztivál 2013 szeptember 7-8

Makói hagymafesztivál 2013

A fesztivál időpontja: 2013 szeptember 7-8

A fesztivál helyszíne: Csongrád megye, Makó, Széchenyi tér

Hagyma ünnep - a makói hagymafesztivál

makói hagymafesztivál bemutatása.

Részletek a 2013-as Makói Hagymafesztiválról

Klasszikus vásári hangulat, gasztronómia ízutazás, szórakoztató programok, helyi termékek és turisztikai szolgáltatások mustrája, lovas sport és a nemzetközi kapcsolatok köré épülő programelemek színesítik az idei, 23. Makói Hagymafesztivált, 2013. szeptember 7-8 között.

Bő egy hónap múlva -talán éppen egy, a maihoz hasonló igazi nyári napon- ilyenkor már javában falatozhatunk a 23. Makói Hagymafesztiválon a legfinomabb hagymás finomságokból.

A város főterén, az idén szeptember 7-én és 8-án újra megízlelhetjük a hagymás kenyeret, szemügyre vehetjük a térségi termelők portékáit, sétálgathatunk a vásárban, koncerteket hallgathatunk és a két nap alatt számos élménygazdag programelemen vehetünk részt.

Az idén is megrendezik a Fesztivál Lovasversenyt, lesz Apostol és Beatrice koncert, felvonulnak a hagymalovagok, főzőversenyt tartanak.Népi zenés és táncos műsorok, kocsikázás, gyermek koncertek és családi programok lesznek.

A 2013-as Hagymafesztivál a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával valósul meg. Az esemény egy átfogó pályázat egyik eleme, amely a térség tradíciók és termékeinek bemutatását, a nemzetközi kapcsolatok ápolását tűzte ki célul.

 

A bejegyzés alapja: http://www.hagymafeszt.hu/hu/a-fesztival/hirek/235-hagymafesztival-2013.html

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.