Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

III. Hagyományőrző tűzoltóverseny 2008 június 15

III. Hagyományőrző tűzoltóverseny 2008 június 15

A tűzoltóverseny időpontja: 2008 június 15

A tűzoltóverseny helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Ónod, Iskola, Sportpálya

A III. Hagyományőrző tűzoltóverseny

A történelmi országgyűléséről, váráról és vásáráról híres település lakói viszont az idén sem maradnak szabadtéri közösségi program nélkül. A helyi hagyományokat ápoló egyesület szervezésében, Babina József elnök vezetésével, az önkormányzat közreműködésével megrendezzük a III. Ónodi Országos Tűzoltó Hagyományőrző Versenyt – tájékoztatta lapunkat a község polgármestere, Bacsó János. Június 15-én, vasárnap a kastélykertben (Ónod, Nyéki u. 4.) kilenc órakor pókerversennyel indul a program, amelybe bárki benevezhet.

Délután egy órától a az ország minden részéből összesereglett tizenegy tűzoltócsapat az általuk felújított muzeális értékű kocsi- és mozdonyfecskendővel izgalmas versenyen méretteti meg magát.

A csizmadobáló versenyre és a tűzoltókocsi húzásra a közönség is benevezhet. Az ónodi óvodások műsora után négy órától Fekete László, a „világ legerősebb embere” látványos bemutatójára kerül sor. Öt órakor a debreceni Retronome zenekar Radics Béla emlékkoncerttel szórakoztatja a közönséget. A nap folyamán habparti, ugrálóvár várja a gyerekeket, akik puttonyfecskendővel célba is lőhetnek.

Az ónodi tűzoltóverseny bemutatása.

A bejegyzés alapja: http://www.mon.hu/hagyomanyorzo-tuzoltoverseny/news-20080613-01512140

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.