Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Régiségvásár Debrecen 2024. március 24.

Régiségvásár Debrecen 2024. március 24.

Régiségvásár Debrecen 2024 A FŐNIX PROGRAM Rendezvényiroda Bt. üzletvezetője Máté László 1993 óta vesz részt a magyarországi műkereskedelemben. A Debreceni Karácsonyi Műtárgy Aukciónak 12 éven át volt a szervezője. Kizárólagos tulajdonosként 2000 óta rendezi a Debreceni Régiségvásárt 2003 óta a TESCO parkolóban.

A Debrecen régiségvásár időpontja: 2024. március 24., negyedik vasárnap márciusi régiségvásár, 7-15 óráig

A régiségvásár helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen,  (új helyen) Nagyerdei Stadion, északi zárt parkolója, Nagyerdei Park 12.

A Régiségvásár ismertetője Debrecenben 2024-ben is

A debreceni közönségnek nem ismeretlen műfaj a kirakodás, kapunk belőle évente néhány nagy adagot, áruból és árusból egyaránt, és sajnos szinte minden alkalommal megállapíthatjuk, a színvonal olyan, mint estefelé a hőmérséklet, folyamatosan esik. Az okok felkutatásában nem kell messzire menni, sok az eladni való portéka, és sokan vannak azok is, akik az asztalok, placcok túloldalán keresgélnek. Azt, hogy mi számít gagyinak vagy giccsnek, a legtöbb esetben a vásárló dönti el még a kirakodóvásárok esetében is, a legtöbbször ugyanis a helypénz csábítása erősebb, mint a minőségi kínálat biztosításának igénye.

A debreceni régiségvásár szervezői azonban igyekeznek megmaradni a régiségvásártól elvárt keretek között. Ezt a szabályozást rögzíti például a házirend is, aminek betartása minden árus érdeke, maguk sem akarják elkótyavetyélni azt, amiért idejöttek

A Régiségvásár Debrecen 2024-es vásárnaptára

Részletesen a 2024-es Debreceni régiségvásár vásárnaptára.

Régiségek vására. Turkáljon a fellelhető régi eszközök, könyvek, képek, gyűjtemények között. Találja meg maga és mások számára azt a kincset, amit keres. Remek ajándék lehet egy-egy fellelt érték itt a régiségvásárban.

A vásárról írták

2022 júniusában, immár kereken a négyszázadik Debreceni Régiségvásárt rendezte meg Máté László, az ismert és elismert népművelő, programszervező, műgyűjtő és mecénás az elmúlt vasárnap, a Nagyerdei Stadion melletti piacterületen.

A sok árust, érdeklődőt és ismert személyiséget vonzó esemény (melyre Puskás István alpolgármester is kilátogatott) sikere nemcsak a kiváló időjárásnak és a kellemes erdei környezetnek tudható be, hanem a főszervező személyiségének és a segítői lelkesedésének is. Ezúttal is szinte mindenkihez volt egy-egy jó szavuk, és például az ingyenes ásványvízen kívül jubileumi emblémával díszített, egyedi csokoládéval is kedveskedtek a résztvevőknek.

 

A bejegyzés alapja: http://www.debreceniregisegvasar.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .