Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Régiségvásár Eger 2024. május 19.

Régiségvásár Eger 2024. május 19.

Eger régiségvásár 2024. A vásárt MINDEN HÓNAP 3. VASÁRNAPJÁN 7-16 óra között rendezzük, (Egerben a Bazilika mögött, a buszpályaudvarnál a Városfal utcában és a Domus-parkolóban.)

A vásár időpontja: 2024. május 19., harmadik vasárnap, májusi egri régiségvásár.

A régiség vásár helyszíne: Heves megye, Eger, a Bazilika mögött a buszpályaudvar mellett és a Domus parkolóban, Pyrker Tér, Városfal utca

A Régiségvásár Eger 2024 ismertetése

Minden hónap harmadik vasárnapján Egerben a Bazilika mögött és a Domus parkolóban régiségvásárt tartanak.

Nem csupán az egrieket érinti a vasárnapi vásár, a városban vendégeskedő turisták is szétnézhetnek a színes vásáron, ahol vannak régi könyvek, régi, kevésbé régi bútorok, festmények, játékok, népművészeti alkotások – sok egyéb más mellett. A hagyományossá vált vásár ezúttal is az utcán, valamint a Bazilika mellett is volt látnivaló bőven.

A reggel kezdődő, s késő délutánig tartó Egri vásárt megrendezik minden időben, gyakran napos, meleg az időjárás, de frissítők is kaphatók a vásár alatt.

A Régiség vásár Eger 2024-es vásárnaptára

A részletes 2024-es egri régiségvásár vásárnaptára.

 

Az egri régiségvásár bemutatása

A Régiségvásár Egerben, mára az ország egyik legnagyobb vásárává nőtte ki magát! Kivételes és egyedülálló hangulatát a remek helyszín, és az ország szinte minden részéből érkező, több mint száz árus garantálja.

Itt minden adott egy igazán hangulatos vásárhoz: büfék, éttermek, ingyenes parkolók, gyönyörű panoráma a barokk belvárosra!

Történelmi korok hangulatát idéző környezetben, a klasszicista stílusban épült Bazilika (Érseki Főszékesegyház) mögötti zöldövezetben. Ezen a kiváló helyszínen található hatalmas vásárunk,  melynek forgatagában a Bazilika mögötti sétánytól, a buszpályaudvart körbeívelő (sikátoros-tekergős) közökön keresztül juthatunk el az Expressz Étterem előtti térig, majd a Városfal utcán haladva egészen a Domus parkolóig, útközben megcsodálva az “ezernyi” régiséget.

 

Információ:    GALYÓ BÉLA  06/30/9550-550
Árusnak jelentkezni E-mailban kell:   regisegvasareger@gmail.com

 

A bejegyzés alapja:  https://www.regisegvasareger.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .