Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Rimóci Szüreti 2018

Rimóci Szüreti 2018

Rimóci Szüret 2018. szeptember 15-én! Idén is várunk mindenkit a Rimóci Szüretire szeptember 15-én! Délelőttől Főzőverseny, szüreti felvonulás, koncertek

A szüret időpontja: 2018. szeptember 15. 14:00-21:00

A szüret helyszíne: Nógrád megye, Rimóc

A Rimóci Szüreti 2018 programja

 

Idén is várunk mindenkit a Rimóci Szüretire szeptember 15-én!
Délelőttől Főzőverseny
14:00-tól szüreti felvonulás a Rimóci Rezesbanda kíséretével
15:00-tól a Kisbíró elmondja, mi történ az eltelt év alatt Rimócon
16:00-tól eredményhirdetések, tombola sorsolás

17:30 Classic Royal Band koncert

Kapcsolódó program: Bor- és pálinkaverseny

XXIII. BORVERSENY

Ezennel tudtára adatik minden szőlősgazdának, ki borát ízletesnek tartja, hogy saját készítésű nedűjét megmérettetheti a Rimóci Szüreti idején. Ennek okán a jelentkezéseket várja a borokat gyűjtő bizottság 2018. szeptember 13-án (csütörtökön) 18:00 óráig a Dr. Manga János Közösségi Ház-IKSzT-ben. A legfinomabb nedű kihirdetésére és jutalmazására a Szüreti napján kerül sor szeptember 15-én.

VII. PÁLINKAVERSENY

Folytatva a hagyományt, idén is pálinkaversenyen mérkőzhetnek meg azok a főzőmesterek, akik italukat arra érdemesek találják. Várjuk a jelentkezéseket 2018. szeptember 13-án (csütörtökön) 18:00 óráig a Dr. Manga János Közösségi Ház-IKSzT-ben. A legfinomabb pálinka és készítője a Szüreti napján, szeptember 15-én jutalomban részesül.

XI. SZÜRETI FŐZŐVERSENY

Várjuk csoportok, civil szervezetek, intézmények, családok és baráti társaságok jelentkezését! A XI. Szüreti Főzőversenyre nevezni 2018. szeptember 13-án (csütörtökön) 18:00 óráig lehet a Dr. Manga János Közösségi Ház-IKSzT-ben. A versenyre a nevezési díj egy tombola felajánlás. Szeptember 15-én, a reggeli órákban kezdődik a tereprendezés a Rendezvénytéren, ekkortól lehet a helyet elfoglalni, a saját sátrat vagy pavilont felállítani, a főzést megkezdeni. Minden csapat a szüreti felvonulás kezdetekor kap egy Főzőverseny feliratú kötényt, amelyet az eredményhirdetés végéig kell viselniük a csapatvezetőknek. A Szüretin a már szokásos módon ebédjegyek és kóstolójegyek kerülnek értékesítésre. Ezek fejében kell lehetőséget biztosítani az érdeklődőknek a kóstolásra, a jegyeknek megfelelő összeget a rendezvény után minden nevező csoport megkapja. Az étkeket ízlésesen, egy tálban kell szervírozni a szüreti délutánján 15:45-16:00 között a három fős zsűrinek. Eredményhirdetés a zsűri értékelése után következik.

 

A bejegyzés alapja: http://rimoc.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .