Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

BalatonBor 2018, a 4. kiadás

BalatonBor 2018, a 4. kiadás

Elhozzuk nektek a palackba zárt balatoni nyarat! Hamarosan országszerte elérhető lesz a közkedvelt BalatonBor* brand szortimentjének következő évjárata, amelyet most egy jegy áráért, egy helyszínen ti is végigkóstolhattok, ráadásul a világon elsőként!

A fesztivál időpontja: 2019. május 21., kedd, 17:00–21:00

A fesztivál helyszíne: Budapest, Société Budapest, 1051 Budapest, Sas utca 15.

A BalatonBor 2018, a 4. kiadás ismertetése

Elhozzuk nektek a palackba zárt balatoni nyarat!
Hamarosan országszerte elérhető lesz a közkedvelt BalatonBor* brand szortimentjének következő évjárata, amelyet most egy jegy áráért, egy helyszínen ti is végigkóstolhattok, ráadásul a világon elsőként!

Amivel készülünk: velünk lesz az összes 2018-as BalatonBor és az őket palackba záró borászatok jeles képviselői. Vendégeink ezen felül készülnek pár igazi ínyencséggel, megmutatják nektek a BalatonBor család következő tagját, a HegyBort is.

Jegyár: 4.900 Ft elővételben és 5.500 Ft a helyszínen. Elővételes jegyekért kattints ide:

BalatonBor, a 4. kiadás – 2018-as évjáratpremier!

*Jó-jó, de mégis mi fán terem az a BalatonBor? A BalatonBor nem más, mint a Balatoni KÖR és a Rizling Generáció közös régiós terméke, egy szerethető, kedves kis bor; egységes dizájnnal ellátott reduktív Olaszrizling (ld. a borítóképet). BalatonBorát bármely balaton-parti termelő lepalackozhatja, aki megfelel a minőségi követelményeknek és átmegy az ítészek szigorú mustráján.
A 2018-as évjáratú BalatonBor már a negyedik ilyen széria lesz, évről-évre emelkedő minőséggel és palackszámmal. Ha még nem találkoztál vele, akkor mindenképpen itt a helyed!

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/313805132650698/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .