Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XIX. Hagyományőrző Falusi Disznótor Nagybörzsöny 2019

XIX. Hagyományőrző Falusi Disznótor Nagybörzsöny 2019

Nagybörzsöny, Disznótor 2019-ben is, Házias ízek, falusi hagyományőrző hangulat, kellemes kikapcsolódás. A falu kemencéjében sütjük a pecsenyét, kolbászt és a hurkát.

A disznótor időpontja: 2019. február 23.

A disznótor helyszíne: Pest megye, Nagybörzsöny, Művelődési ház

A XIX. Hagyományőrző Falusi Disznótor Nagybörzsöny 2019 programja

Igény szerint háromszori étkezést biztosítunk, házi pálinkával, forralt borral. A falu kemencéjében sütjük a pecsenyét a kolbászt a hurkát. Részvétel a teljes programon csak előzetes jelentkezéssel max. 100 főig.

  • 8.30-tól reggeli: fogópálinkás üdvözlés, füstölt kolbász, sonka, májas, stb, pogácsa, forralt bor vagy tea.
  • 13.00-tól ebéd: sült pecsenyék, sült vér, főtt krumpli, savanyúság, 2dl bor vagy üdítő
  • 18.00.-tól vacsora, élőzenés hangulattal: orjaleves, főtt hús tormával, hurka – kolbász, toros káposzta, 2dl bor vagy üdítő/ásványvíz

reggeli 1400.- Ft/fő
ebéd 1600.- Ft/fő
vacsora 2300.- Ft/fő

Kapcsolat, jelentkezés: 06 30 436 6123

A falu Művelődési Házában és annak udvarán a disznótor reggel a disznó szúrásától a feldolgozásáig megtekinthető. Igény szerint háromszori étkezést biztosítunk, házi pálinkával, forralt borral. Szól a nóta egész nap. Házias ízek, falusi hagyományőrző hangulat, kellemes kikapcsolódás. A falu kemencéjében sütjük a pecsenyét, kolbászt és a hurkát. Részvétel a teljes programon csak előzetes jelentkezéssel maximum 100 főig. A disznóvágás megtekintése valamint az étkezés térítése a helyszínen fizetendő, Erzsébet Utalványt is elfogadunk.

Ajánlott programok:

Nagybörzsöny nevezetességei ingyenes idegenvezetéssel. Az épített műemlékek megtekintése belépődíj köteles. Jó idő esetén a kisvasút is elindul.

 

A bejegyzés alapja, a kiadott szórólap.

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.