Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Idegenforgalom, a turizmus világnapja szeptember 27

Idegenforgalom, a turizmus világnapja szeptember 27

1980 óta az Idegenforgalmi Világszervezet határozatára azzal a céllal, hogy elősegítsék a turizmus vezető iparággá válását.

Szeptemberben minden turistának jár egy mosoly – A Turizmus Világnap 2013. szeptember 27-én a víz jegyében zajlik. Emberek milliói utazzák át a földet egy-egy vízhez kötődő úti cél és tevékenység miatt – mint a vízparti üdülőhelyek, a vízi sportok és -túrák, gyógy- és termálvizek, de akár beszélhetünk a vízi közlekedésről is.

A Turizmus Világnap szervezője, az UNWTO Turisztikai Világszervezet azonban nem csak a vízzel kapcsolatos utazási élményekre szeretné felhívni a figyelmet, hanem a Földön rendelkezésre álló tiszta ivóvíz fontosságára, annak megóvására is.

A Turizmus Világnapon a Magyar Turizmus Zrt., az itthon.hu stábja és a turisztikai szolgáltatók a fővárosban és országszerte több ponton is kedveskedik a belföldi és külföldi vendégeknek apróságokkal, meglepetésekkel.

Az akcióban résztvevő szolgáltatók Turizmus Világnapi különleges ajánlatairól és a „mosolypontokról” részletesen tájékozódhatunk a térképre kattintva. Minden térséget (régiót) külön színnel jelöltünk!

 

A bejegyzés alapja: http://itthon.hu/turizmus-vilagnap-2013

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.