Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

The Vodka Show – A Vodka Fesztivál 2015

The Vodka Show – A Vodka Fesztivál 2015

Kóstolja meg a legnemesebb és legkülönlegesebb vodkákat egy feledhetetlen show közben. Ízlelje meg a szénsavas búza vodka különleges érzését, a fűszeres lengyel gabona vodka tökéletes harmóniáját, vagy éppen a kanadai vaníliás vodka felejthetetlen ízvilágát.

A vodka fesztivál időpontja: 2015. március 21., szombat 14.00

A vodka fesztivál helyszíne: Budapest, Hotel Sofitel Budapest, Chain Bridge ***** , Nagy Rendezvényterem

A pezsgő gyöngyöző szépsége remekül kiegészíti a vodka nemes egyszerűségét, így Oroszország leghíresebb pezsgőgyára az Abrau-Durso is képviselteti magát a Vodka Show Budapesten. Minden belépő mellé welcome drinkként szolgáljuk!

A The Vodka Show – A Vodka Fesztivál 2015 programja

Kóstolja meg a legnemesebb és legkülönlegesebb vodkákat egy feledhetetlen show közben. Ízlelje meg a szénsavas búza vodka különleges érzését, a fűszeres lengyel gabona vodka tökéletes harmóniáját, vagy éppen a kanadai vaníliás vodka felejthetetlen ízvilágát.

Az Európában egyedülálló sorozat első állomásán több, mint 30 ország 100 féle vodkáját kósolhatja az exkluzív eseményen. Legyen részese a csodás utazásnak!

14:00-16:00 Előadások a résztvevő vodkákról, azok történetéről és készítéséről

A Vodka a világ legjobban fogyó röviditala, mely minden olyan mezőgazdasági termékből előállítható, amelyben az alkoholos erjedéshez szükséges cukor- vagy keményítőtartalom megtalálható. Ilyen például a gabona, a burgonya, a melasz, vagy akár a cékla. A vodka különlegessége abban rejlik, hogy előállításánál nem az eredeti termék megőrzése a cél, hanem, az, hogy olyan tisztára desztilálják, hogy az eredeti aromáknak nyoma se maradjon, megteremtve ezzel a Világ legtisztább italát. Eme csodás nedű történetéről, elkészítésének művészetéről, és gasztronómiai felhasználásáról szólnak a színes előadások.

16:00-18:00 Koktél Show – Mixer verseny: Innovatív Vodka alapú koktélok – új ízek-illatok – aromák

Ezen a komoly megmérettetésen az ország 15 legjobb mixere méri össze tudását, még pedig újszerű, rendhagyó koktélok elkészítésében, új receptúrák felfedezésében. A hangulat garantált ez biztos. Izgalmat, érdekes ízeket, profi munkát és rengeteg érdekességet ígérünk kedves vendégeinknek.

18:00-19:00 A Molekuláris Vodka Művészete

A molekuláris gasztronómia és mixológia új fogalom, ráadásul egy magyar tudós, Nicholas Kurti, azaz Kürti Miklós nevéhez köthető. A molekuláris gasztronómia folyamatosan fejlődik, és mára ténylegesen konyhaművészeti ággá vált. A főzés közben lezajló fizikai és kémiai folyamatokat nagyon komolyan elemzik, kutatják az egyes alapanyagok ízét adó vegyületeket, és ezekre az ismeretekre támaszkodva újfajta, ötletes, bizarr, különleges fogásokat kreálnak. Az interaktív előadás betekintést enged eme csodálatos világba, mind amellett, hogy el is sajátíthatjuk eme csodás gasztronómiai művészeti ág alapjait, hogy azokat tovább hasznosíthassuk a mindennapokban.

19:00-21:00 Exkluzív ötfogásos Vodka vacsora

Egy páratlan gasztronómiai utazásra invitáljuk Önöket a vodka hazájába. A hómezők jegességét ellensúlyozva válogattuk össze szívet és hasat melengető sajátos orosz ételsort. A lazac és tokhal kaviárral megkoronázott vendégváró falatok biztosítják a ráhangolódást a lucullusi örömökre. Majd igazi orosz receptúra alapján készülő borscs nyitja menüsort, amit egy kakukkfüves vinegrettel megbolondított pelmeni követ. Ezután következik vacsora ékkövének számító konfitált tokhal szarvasgombás burgonyapéppel, grillezett bébi zöldségekkel és citrus mártással szervírozva. Végül pedig a fehércsokoládés vodkamousse citrom sorbet-val zárja gyomrot gyönyörködtető vacsorát.

19:00-21:00 Váradi Jazz Band koncert

A külföldön már komoly szakmai elismerésnek örvend a Váradi Jazz Band .A fiatal zenészek közül többen színvonalas zenei iskolákban, zeneakadémiákon végeztek. Most a Vodka Show Budapesten játsszák majd az andalító kísérődallamokat a legnemesebb párlathoz.

21:00-22:00 Király Linda koncert

A fiatal, de mégis komoly szakmai sikereket a háta mögött tudható énekesnő New Yorkban született. Már iskolás korában is játszott Broadway főszerepeket, de a magyar köztudatba talán a „Vademberek” c. Bokor Pál film betétdalával, majd „Szerelem utolsó vérig” c. játékfilm címadó dalával robbant be. Azóta nincs megállás Linda ékesen felfelé ívelő karrierjében. Többek között egy dupla platinalemezzel (Big Brother főcímdal), az Operaház fantomjának női főszerepével, Grammy-díj jelöléssel és Mahasz listavezető dalokkal is büszkélkedhet. Linda csillogó hangja és letisztult stílusa kiválóan kiegészíti majd a kristálytiszta vodkák kóstolását.

22:00-23:00 Frank Sinatra Tribute koncert

Vodka és egy lágy swing. Kell ennél több egy kellemes estéhez? A swing örök koronázatlan királya sem vette meg e nemes párlatot, így emlékének tisztelgünk a Frank Sinatra tribute koncerttel. A kellemes dallamokról Franky gondoskodik, aki a mester hangszínére kísértetiesen hasonlító orgánummal kalauzol minket a ’30-as évek csillogó világába.

23:00-23:30 The Diamonds & Vodka Fashion Show

Ahogyan már azt többen megénekelték, „Diamonds are the girls’ best friends”. Mi más írhatná le jobban a Diamond & Vodka Fashion Showt, mint ez a sor? Letisztult vonalak, ragyogás, luxus a jellemzői az éjszakai divatbemutatónak, amit a vodka és a gyémánt csillogása ihletett. Divatbemutató nem csak hölgyeknek!

23:00-02:00 Luxury Vodka Party by Julien Bardakov (Moszkba-Párizs) Music Sommelier

Párizs, Moszkva, Budapest. A közös bennük Dj Julien Bardakov , aki francia és orosz származásának köszönhetően igazán érzi, mire vágyik az exkluzív vodkára és zenére szomjas közönsége. Olyan igényesen keveri majd a jobbnál jobb slágereket, mint egy sztármixer és ízlésében nyugodtan rábízhatjuk magunkat, hiszen a kiváló vodkához ő, a music sommelier ajánlja a megfelelő ritmusokat.

A The Vodka Show – A Vodka Fesztivál 2015 belépő díjak

100 féle vodkából bármely 2 cl: 290-790 Ft

Sushi, tokhal vagy kaviár kóstolók: 490 Ft

Orosz és lengyel füstölt haltálak: 990 Ft

A legendás Foliage Champagne a Világ egyik legkedveltebb, és Magyarországon kapható egyetlen BIO pezsgője. Minden egyes pohár csordultig van töltve évszázados történelemmel, eleganciával, stílussal. 1 pohárral szervírozunk az 5 fogásos vacsora előtt.

A bejegyzés alapja: http://www.thevodkashow.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.