Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Villányi Vörösbor Fesztivál 2016

Villányi Vörösbor Fesztivál 2016

Idén a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, sztárfellépők, koncertek, gyerekprogramok várják a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban. A rendezvény a borvidék egyik legnépszerűbb programja, egyben legnagyobb boros rendezvénye, kiemelkedő számú borászkiállítóval és utazást segítő tömegközlekedéssel.

A fesztivál időpontja: 2016. szeptember 30- október 2

A fesztivál helyszíne: Baranya megye, Villány,

A Villányi Vörösbor Fesztivál 2016 programja

Hamarosan…

Ahogy eddig minden évben, tavaly is megrendezésre került Villány legnagyobb rendezvénye, a Vörösbor Fesztivál. Az idei programok közül sem hiányozhat a már hagyománnyá vált esemény, amely a villányiak, a környékbeliek és a messzebbről idelátogatók számára is egyaránt felejthetetlen élményeket nyújt. Itt mindenki megtalálja azt a programot, amiben örömét lelheti, gondoljunk csak a tradicionális felvonulásra, a megannyi színvonalas fellépőre, az egyéb szórakozási lehetőségekre és nem utolsósorban a finom nedűre, ami nevet adott a Fesztiválnak: Vörösbor. Városunk idén is rengetek kulturális és gasztronómiai programmal, illetve megannyi koncerttel garantálja a szórakozást. A Villányi Vörösbor Fesztivál idén szeptember 30-a és október 2-a között kerül megrendezésre és a harmadik nap (vasárnap) idén is ingyenes lesz.

 

 

A bejegyzés alapja: http://www.villanyiborfesztival.hu/vorosbor/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .