Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Villányi Vörösbor Fesztivál 2016

Villányi Vörösbor Fesztivál 2016

Idén a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, sztárfellépők, koncertek, gyerekprogramok várják a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban. A rendezvény a borvidék egyik legnépszerűbb programja, egyben legnagyobb boros rendezvénye, kiemelkedő számú borászkiállítóval és utazást segítő tömegközlekedéssel.

A fesztivál időpontja: 2016. szeptember 30- október 2

A fesztivál helyszíne: Baranya megye, Villány,

A Villányi Vörösbor Fesztivál 2016 programja

Hamarosan…

Ahogy eddig minden évben, tavaly is megrendezésre került Villány legnagyobb rendezvénye, a Vörösbor Fesztivál. Az idei programok közül sem hiányozhat a már hagyománnyá vált esemény, amely a villányiak, a környékbeliek és a messzebbről idelátogatók számára is egyaránt felejthetetlen élményeket nyújt. Itt mindenki megtalálja azt a programot, amiben örömét lelheti, gondoljunk csak a tradicionális felvonulásra, a megannyi színvonalas fellépőre, az egyéb szórakozási lehetőségekre és nem utolsósorban a finom nedűre, ami nevet adott a Fesztiválnak: Vörösbor. Városunk idén is rengetek kulturális és gasztronómiai programmal, illetve megannyi koncerttel garantálja a szórakozást. A Villányi Vörösbor Fesztivál idén szeptember 30-a és október 2-a között kerül megrendezésre és a harmadik nap (vasárnap) idén is ingyenes lesz.

 

 

A bejegyzés alapja: http://www.villanyiborfesztival.hu/vorosbor/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

Újszászi Civil Majális 2022

Újszászi Civil Majális 2022 Újszászi Civil Majális 2022. Idén is színes programokkal várjuk a Sportpályára kilátogatókat május első napján....

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .