Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Vingardium Borliget 2019

Vingardium Borliget 2019

A VINGARDIUM Borliget egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál, amely immáron harmadik alkalommal várja a borok, a gasztronómia, valamint a zene szerelmeseit.

A fesztivál időpontja: 2019. június 14-15.

A fesztivál helyszíne: Budapest, Erzsébetliget, 1165 Budapest Hunyadvár u. 43/c

A Vingardium Borliget 2019 nyitva tartása

A VINGARDIUM Borliget egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál, amely immáron harmadik alkalommal várja a borok, a gasztronómia, valamint a zene szerelmeseit. Az aszfaltos belváros helyett zöld közösségi térbe csábít. A több száz éves fák árnyékában hangulatos zene, fűben fekvős borozgatás, nagy bulik, kalandos gyermekprogramok, remek ízek, érdekes borkurzusok és számos élmény vár a vendégekre.

 • 2 színpad
 • 30 pincészet
 • gasztrosétány
 • borkurzus ingyenes koncertek
 • Hintayo
 • fényfestés
 • szabadulószoba
 • tértánc
 • Gibbon Slacklines
 • függőágy kert
 • gyermekliget
 • üzenőfa
 • napi játék

A Vingardium Borliget 2019 belépő díjak, árak, jegy rendelés

A fesztiválra a belépés ingyenes!
Borkóstolás kizárólag a hivatalos, idei VINGARDIUM fesztiválpohár megvásárlásával lehetséges.

A pohárjegy ára 2.000 Ft, XVI. kerületi lakosoknak 1.600 Ft
(lakcímkártyával igazoltan).

A pohárjegy tartalmazza a fesztiválpoharat, egy kóstolókupont és a karszalagot.
(Bizonyos programelemek kizárólag karszalaggal vehetők igénybe.)
Gyermekkel érkező, pohárjegyet vásárló látogatóink a gyermek(ek) számára is igényelhetnek karszalagot, egy pohár jegy mellé legfeljebb 2 db-ot. Utólagosan gyermek karszalag nem váltható.
A megvásárolt kóstolópoharak visszaváltására nincs lehetőség, eltört kóstoló pohár esetén újat kell vásárolni.

Online jegyvásárlás hamarosan!

A VINGARDIUM Borliget idén két napon át várja a szórakozni vágyókat:

• június 14-én, pénteken 15.00-23.00 között,
• június 15-én, szombaton 11.00-23.00 között.

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL MEGKÖZELÍTHETŐ:

Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójánál, illetve a 176E és 276E autóbuszok Hunyadvár utcai megállójánál található az Erzsébetliget.

Az Örs vezér teréről közvetlen buszjárat indul a fesztivál helyszínére (IKARUS nosztalgiajárat is!), keresd a megállót hirdető zászlóinkat!

PARKOLÁSI LEHETŐSÉG:

Az Erzsébetligeti Színház épülete körül a parkolás ingyenes

FESZTIVÁLJÁRAT

Ahogy az eddigi években is, 2019-ben is lesz fesztiváljárat, ami az Örs Vezér tere és az Erzsébetliget között fog járni. További információkat és az idei menetrendet nemsokára megosztjuk veletek!

Házirend

Tisztelt Vingardium Borliget látogató!

Az Vingardium Borliget fesztiválra vonatkozó házirend minden fesztivál látogatóra egyaránt érvényes, ennek betartására fokozottan figyelnek a rendezvényszervezők. Közös érdekünk a kulturált körülmények közötti szórakozás megtartása.

A fesztivál területére való belépés ingyenes.

A kiállító pincészeteknél való kóstolásra kizárólag a Vingardium Borliget által logózott, idei fesztiválpohárral van lehetőség. A logózott fesztiválpohár megvásárlására az úgynevezett pohárpontokon van lehetőség. A pohárjegy ára 1.600 Ft, XVI. kerületi lakosoknak 1.300 Ft (lakcímkártyával igazoltan).
Bérlet is váltható a három fesztiválnapra: 3.200 Ft (2 napot fizet, hármat kap), XVI. kerületi kedvezménnyel pedig 2.600 Ft. (A bérletet váltók számára egy poharat biztosítanak a szervezők, kérjük, a három nap során azt őrizzék meg.)
A pohárjegy ára tartalmaz egy kóstolókupont, mely a kuponon szereplő pincészetnél, a kuponon szereplő tételre vonatkozik kóstoló mennyiségben. A kupont minden vendég maga húzza ki véletlenszerűen, cserére nincs lehetőség! Ezen felül a pohárjegy mellé egy karszalagot is biztosítunk, bizonyos szolgáltatások (pl. Hintayo, Borkurzus), kizárólag karszalaggal vehetők igénybe. Gyermekkel érkező, pohárjegyet vásárló látogatóink a gyermek(ek) számára is igényelhetnek karszalagot, egy pohár jegy mellé legfeljebb 2 db-ot. Utólagosan gyermek karszalag nem váltható.
A megvásárolt kóstolópoharak visszaváltására nincs lehetőség, eltört kóstoló pohár esetén újat kell vásárolni.
Kisállat kellő biztonsággal ellátva (póráz, szájkosár), más látogató nyugalmát nem zavarva a fesztivál területére behozható.

A fesztivál területére tilos behozni: ételt, italt, kábítószert, pirotechnikai eszközöket, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat, üvegtárgyat, ütő, vágó eszközöket, illetve bármilyen testi épséget veszélyeztető tárgyat. Jogszabály szerint nem tartózkodhat látogató a fesztivál területén ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárggyal (8 cm-nél nagyobb vágó élű kést, rugóskés, gázspray, ólmosbot), ezen felül egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X.28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakkal.

A talált tárgyakat kérjük a szervezőknek vagy a biztonságért felelős munkatársaknál leadni! A rendezvényt követő egy hétig ezen tárgyakat megőrizzük, és a rendezvény helyszínén (Corvin Művelődési Ház) átvehetők.

A fesztiválról hang-és képfelvétel készül. A felvételeken szereplő fesztivállátogató kizárólag a beleegyezésével nevesíthető, de a fesztivál területére való belépéssel minden látogató beleegyezik a felvételeken való szereplésbe. Így semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, illetve a rendezvény szervezőivel szemben.
Kereskedelmi célú kép- és hangfelvétel kizárólag a rendezvényt szervezők beleegyezésével készíthető!
Magáncélt szolgáló fotókat készíteni engedélyezett.
Kereskedelmi – és reklámtevékenységet a fesztivál területén folytatni a rendezvényszervezők írásbeli engedélye nélkül tilos!

A fesztivál területén 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
A fesztivál területén a hatályos törvények szerinti kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása és terjesztése szigorúan tilos!

Jogtalan eltulajdonítás, törvényellenes cselekedet rendőrségi intézkedést von maga után!
Kérünk minden fesztivál látogatót fokozottan figyeljen értékeire, az elveszett tárgyakért felelősséget a szervezők nem vállalnak!

Kérünk minden látogatót önmaguk és egymásra való odafigyelésre, személyekben okozott károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak!

A fesztivál rossz idő estén is megrendezésre kerül.

A műsorváltozás jogát a fesztivál végéig fenntartjuk.

Kérünk minden látogatót fokozottan ügyeljen a tisztaságra, ne szemeteljen! Kérjük, hogy a hulladékok gyűjtésére kihelyezett szelektív gyűjtőedényeket rendeltetésüknek megfelelően használják, elsődlegesen ezeket vegyék igénybe, óvjuk együtt környezetünket!

 

A bejegyzés alapja: http://vingardiumborliget.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .