Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Gyermeknap 2015, 2015. május 31-i programok Országosan

Gyermeknap 2015, 2015. május 31-i programok Országosan

2015-ben május 31-én, május utolsó vasárnapján van a gyereknap, gyermeknap, ezen a napon szerte az Országban szerveznek gyerek programokat, ezekből szedtünk össze egy csokorral, ha új helyen szeretne egy másféle gyermeknapok 2015-ben meglátogatni.

A 2015-ös budapesti gyermeknapi 2015 programok

varosligeti-gyereknap-gyermeknap-budapestVárosligeti Gyermeknap 2015

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Budapest Főváros Önkormányzatával közösen már 1990 óta, azaz 25 éve minden évben megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 30-31-én kerül sor.

Gyermekmentő Szolgálat Gyermekszínpada, május 31., vasárnap, 10-19 óra között.
A Nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata, Pál Dénes, a Kolompos, a MintaPinty és a Réparetekmogyoró együttesek lépnek fel.

Részletesen: Városligeti Gyermeknap 2015


 

Gyermeknap 2015 programok az országban

szekesfehervar-hetedhet-jatekfesztivalSzékesfehérvár, III. Hetedhét Játékfesztivál 2015

Már harmadik éven rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérvárott. 2015. május 30-31-én Székesfehérvár újra mesebirodalommá változik. Idén a falusi és a városi élet próbatételei állnak a kétnapos gyermeknapi fesztivál középpontjában. A vidéki és polgári miliőt idéző játéktéren bábelőadások, koncertek és népi piknik színesíti az ügyességi feladatokat. Minden családot szeretettel várnak egy egész hétvégén át tartó szórakoztató programsorozatra.

Részletesen: III. Hetedhét Játékfesztivál 2015


gyor-mese-part-gyereknapGyermeknap Győrben, a Radó-szigeten 2015

Ebben az évben, május utolsó vasárnapján Meseparttá változik Győrött az Aranypart II., ahová szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt! Az érdeklődők sok érdekes játékban vehetnek részt, próbára tehetik ügyességüket a királyi várban és a kalózhajón, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, óriástársasok, és sok egyéb színes program várja az Aranypartra látogatókat!

Részletesen: Gyermeknap a Radó Szigeten 2015godollo-gyereknapGödöllői Gyermeknap 2015

A Gödöllői Városi Gyermeknap programja 2015-ben. A városi gyermeknapon lehet mozizni a gyermekekért, zenés mesejáték, gyermek koncert, sportbemutatók. Itt lesz Farkasházi Réka, Kovácsovics Fruzsina és a Cimbaliband is. A Fő téren várják a látogatókat, minden program ingyenes.

HandaBanda Zenekar: Mesezenekar koncert Alternatív gyerek pop-rock Kicsiknek és kicsit Nagyobbacskáknak!

Részletesen: Gödöllői Gyermeknap 2015

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.