Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021

31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021

Idén 31. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja. Ez alkalomból – a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok, és remek programok mellett – néhány különlegességgel is készültünk. Hogy melyek ezek?

A pezsgőfesztivál időpontja: 2021. szeptember 3-5.

A borfesztivál helyszíne: Budapest, Budafok, XXII. kerület

A 31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021 programja

2021. szeptember 3.

16:00 Nyitás. Nemzetiségi Önkoormányzatok programja

19:00 Ünnepélyes megnyitó

19:15 100 tagú cigányzenekar, vendég Takács Nicolas,

21:15 Swing Ala django

2021. szeptember 4.

nyitás 10:00

Kolompos Együttes

Ruby Harlem

The Bluesberry Band & Tátrai Tibor

Kerekes Band

és sokan mások

2021. szeptember 4-5.

Borliget

Piactér

Szieszta Pont

Borászatok, gasztronómia, vásársor, családi piknik

Kísérő rendezvények:
  • Magdolna udvar
  • Barlanglakás emlékmúzeum
  • Nyitott pincék

 

Bizonyára már tudnak róla, hogy idén Szeptember 3-4-5-én rendezzük meg a BUDAFOKI BORNAPOKAT: Sokan kérdezték, hogy ez akkor nem a hagyományos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál? Válaszunk, hogy az idő rövidsége és a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt sajnos kevesebb helyszínen, de hangulatában, megjelenésében egy hasonló eseménnyel készülünk! A Bor udvarban (Oroszlános udvar – Leányka utca 1/b) lesznek a kerületi borászatok és a koncertek lesznek. Itt szeptember 3-án 16:00 – éjfélig, szeptember 4-én 10:00 – 02:00 óráig zajlanak a zenés programok – belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal! a Borligetben (Városház téren), Piactéren, és Szieszta ponton pedig bor-, pezsgő, gasztronómiai- és kézműves vásár, azaz egy hatalmas „kerthelyiség” vár mindenkit. Természetesen lesznek nyitott pincék, a Barlanglakás és a Magdolna Udvar is megnyitja kapuit. A Borliget, Piactér és Szieszta pont szeptember 4-én 10:00-től éjfélig, szeptember 5-én 10:00 – 22:00 óráig látogatható (védettségi igazolvány nem szükséges). A részletes programot és információkat, az elkövetkező hetekben folyamatosan közöljük itt a Facebook-on, és a bornegyed.hu-n! Színes programok az egész családnak, várunk mindenkit!

 

A bejegyzés alapja: http://budafokiborfesztival.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .