Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

II. Állatkertek Éjszakája 2013

II. Állatkertek Éjszakája 2013

Második alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, ezúttal tizenkét magyarországi helyszínen. A Fővárosi Állat- és Növénykertben 19 órától éjfélig tartanak a programok, a főbejáratnál a belépés 23 óráig történik majd. Az esti programra érvényes belépőjegy mellett olyan kombinált jegy is váltható, amely Állatkertünkön kívül a másik két fővárosi környéki helyszínen, a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban is érvényes.

A állatkertek éjszakája időpontja: 2013. augusztus 30. 19.00-24.00

A állatkertek éjszakája helyszíne: Országosan, állatkert, vadaspark, állatpark

A II. Állatkertek Éjszakája 2013 ismertetése

Az Állatkertek Éjszakáját – több más állatkerttel együtt a tavalyi évben rendeztük meg először, éspedig hagyományteremtő szándékkal. Mivel a tapasztalatok igen kedvezőek voltak, természetesen idén is sor kerül az eseményre. Ahogyan tavaly, idén is a nyár utolsó péntekén tartjuk az Állatkertek Éjszakáját, amely ezúttal augusztus 30-ára esik.

 

A II. Állatkertek Éjszakája 2013 programja

A Fővárosi Állatkert Állatkertek Éjszakája programja

Augusztus 30-án Állatkertünk nappali nyitva tartási ideje 18:30-ig tart, majd zárás után a kert 19 órakor újra kinyit az Állatkertek Éjszakája programjaira érkező látogatók előtt. Az esti programok külön belépőjeggyel látogathatók, amelynek ára 2500 Ft, ám a gyermekek részére kedvezményes belépőjegy váltható 1800 Ft-os áron. A fővárosi vonzáskörzetében működő másik két bemutatóhellyel, a Budakeszi Vadasparkkal és a Tropicariummal együttműködve kombinált jegyet is kínálunk, amely az Állatkertek Éjszakáján mindhárom intézménybe érvényes, sőt, a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban még az elkövetkező két napon, azaz szombaton és vasárnap is fel lehet használni őket nap közben. A kombinált jegyek ára 3300 Ft, gyermekeknek 2200 Ft-os árú kedvezményes kombinált jegyet kínálunk.

Maguk a programok a Fővárosi Állat- és Növénykertben 19 órakor kezdődnek és éjfélig tartanak. A sokféle program és látnivaló közül az alábbiakat ajánljuk külön is a figyelmükbe.

Belépőjegyek elővételben már kaphatók az állatkert pénztáraiban. A programra csak a külön erre az eseményre váltott belépőjegy érvényes, más belépővel illetve bérlettel a belépés nem lehetséges.

  • Varázslatos Varázshegy
  • Szaltó az Ezüsthíd felett
  • Illatos kert
  • Éjszaki pillangók
  • Legyél te is állatgondozó.
  • A sötétben felvillan egy szempár
  • Éjszaki kérdezz-felelek
  • A sötétség állatai

 

 

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .