Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VIII. Óhegyi Bornap És Főzőfesztivál 2015

VIII. Óhegyi Bornap És Főzőfesztivál 2015

A Péteri Borbarát Kör Egyesület idén 8. alkalommal rendezi meg Péteri Óhegyi Bornap és Főzőfesztivált 2015. május 16-án. Az eseményre várunk mindenkit aki ezen az akácvirág illatú napon a finom ételek és remek helyi borok mellett színes színpadi produkciók is megtekinthetőek.

A bornap időpontja: 2015. május 16. 11.00

A bornap helyszíne: Pest megye, Péteri, Óhegy, GPS: 47.402054, 19.437601

A VIII. Óhegyi Bornap És Főzőfesztivál 2015 programja

A finom és változatos ételeket, az eltérő csapatok ételei és receptjei biztosítják. Még várjuk a csapatok jelentkezését!!

A térség borait felvonultató borászok borait kóstolhatják meg a kedves látogatók. Fehér, vörös és rosé.

A szórakozást biztosítja: az idilli táj, családias hangulat, és a változatos programok. Várunk mindenkit sok szeretettel.

A rendezvényen mindenki részt vehet az alábbi feltételekkel:14 éves korig ingyenes a belépés. A látogató jogosult a területen tartózkodni, részt venni az ingyenes programokon és megtekinteni a különböző eseményeket, műsorokat.Aki a Péteri Borbarát Kört 1500 Ft tal, támogatja az a fentieken túl, kóstoló poharat, karszalagot és 5db 100Ft névértékű kóstolójegyet kap, amivel a főzőversenyben induló ételeket, és a kijelölt kóstolóhelyeken borokat (kb. 12 borász 2 – 3 fajta bora) fogyaszthat. A felkínált borfajtákból 1db kóstolójegyért 1dl bort kaphat.(Ami kizárólag az egyesület logós poharába adható ki) Az ételeknél a főzőcsapat határozza meg a teljes adag étel kóstolójegy ellenértékét, ez minden csapatnál ki lesz függesztve. (A különbségek adódhatnak az alapanyagok árából, vagy az adag nagyságából) Kikötés a főzőcsapatok számára, hogy 4db kóstolójegy ellenében egy kisadag ételt biztosítaniuk kell a látogatók számára, amit a főzőhely előtt fölállított asztalnál,(amiről egyesületünk gondoskodik) elfogyaszthatnak. Támogatójegyet a nap folyamán a beléptetésnél és a központban kijelölt helyen vásárolhat az aki, Péteri Borbarát Kör Egyesület feliratú pohárral rendelkezik. * A rendezvényen az vehet részt, aki a fentieket betartja, a közrendet nem zavarja és ügyel a természet megóvására. Jó szórakozást és kellemes időtöltést kíván a Péteri Borbarát Kör Egyesület. A helyszínen büfé üzemel, ahol nem csak bor kapható!

 

A bejegyzés alapja: http://borbaratkor.hu/ohegy/

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Kevi Juhászfesztivál 2022

XXII. Kevi Juhászfesztivál 2022 A Kevi Juhászfesztivál sok szeretettel várja a kisvárosi színvonalas gasztro-kulturális szabadtéri rendezvé...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.