Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VII. Orosz Bál 2015

VII. Orosz Bál 2015

2015. március 7-én hetedik alkalommal rendezzük meg a Budapesti Orosz Bált, amelyet hagyományosan a Nőnap jegyében szervezünk. A naptár is minket támogat, mert a bál befejezésekor, immár a Nőnapon adhatjuk át ajándékunkat a bál hölgyvendégeinek.

Az orosz bál időpontja: 2015. március 7.

Az orosz bál helyszíne: Budapest, InterContinental Budapest Szálloda báltermében, cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 12-14. báltermi bejárat

A VII. Orosz Bál 2015 programja

Kapunyitás: 19:00
Vacsora: 20:00
Záróra: 03:30

Dress code / Megjelenés: „Black Tie”, Hölgyeknek báli, alkalmi ruhában, Uraknak szmokingban esetleg sötét öltönyben

Welcome pezsgővel, kaviárral és harmonikaszóval

Orosz Gálavacsora Fehér- és vörösborral, vodkával

Megnyitó
Vacsorazene:
Vonósnégyes – orosz szerzők műveiből

Nyitótánc
Operett részletek
„Ballroom dance” táncbemutató
Balett műsor
Tombola
Múltidéző fotózás – választható öltözékekben
Koktélbár – vodkára hangolva
Borkóstoló
Szűretlen sör-csapolás
Teakóstoló
Jégszamovár vodkával
Vodkafelismerő verseny
Black Jack
Rulett

JEGYRENDELÉS

Belépőjegy ára (amely tartalmazza a tombola kivételével a bál összes szolgáltatását, a teljes étel- és italellátást, a programokat és az Áfát.):

Jegyár: 38 000 Ft/vendég, vagy 130 Euro /vendég

A Budapesti Orosz Bál alapítója és rendezője (báli belépőjegy rendelés, jegyátvétel, további információ):
Rózsa PR Ügynökség Kft. 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.
Rózsa B. György ügyvezető igazgató (mobil: +36 30 9489 638)
Tel.: (+36 1) 413 0745
E-mail:
www.oroszbal.hu

A VII. Orosz Bál 2015 ismertetése

2015. március 7-én hetedik alkalommal rendezzük meg a Budapesti Orosz Bált, amelyet hagyományosan a Nőnap jegyében szervezünk. A naptár is minket támogat, mert a bál befejezésekor, immár a Nőnapon adhatjuk át ajándékunkat a bál hölgyvendégeinek.

Az elmúlt hat alkalom egyértelműen bebizonyította, hogy ez a rendezvény a legelegánsabb magyarországi orosz rendezvény – ezt a színvonalat meg kívánjuk tartani 2015-ben is.

Növekszik a bál népszerűsége, a rendezvény programjának és a kulináris élvezeteknek köszönhetően úgy tudjuk, hogy ez a legnépesebb – nem állami szervezésű – báli rendezvény a fővárosban. Örülünk, hogy nem csak az orosz anyanyelvük a bál vendégei, hanem a magyarokon kívül egyre többen érkeznek más országokból is.

A Budapesti Orosz Bál szervezői egyértelműsíteni szeretnék: ez egy multikulturális művészeti esemény, ahol a tánc, az ének, a kulináris élvezetek alapján találkoznak egymással a vendégek, akiknek a szervezők igyekeznek feledhetetlenné tenni az estélyüket.

Ragaszkodunk a hagyományokhoz, ismét pezsgővel és kaviárral fogadjuk a vendégeket. Az előtérben harmonika szól, majd következik a Gálavacsora. Orosz vendégeink egyáltalán nem ragaszkodnak az orosz ételekhez, magyar vendégeink pedig szívesen kóstolják az orosz ízeket. Így állítottuk össze a menüt is, találja meg mindenki a számára kedves íz kombinációt. A vacsorazenét és a vacsorát időnként egy-egy rövid program szakítja meg, majd a zenekaron (meg az alkoholon)múlik, hogy milyen gyorsan adják át magukat a vendégek a tánc bűvöletének. Éjfélkor tombola, utána következik a vacsora 4. fogása és hajnalig tánc.

 

A bejegyzés alapja: http://oroszbal.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.