Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Gyermeknap 2019, 2019. május 26-i programok Országosan

Gyermeknap 2019, 2019. május 26-i programok Országosan

2019-ben május 26-án, május utolsó vasárnapján van a gyereknap, gyermeknap, ezen a napon szerte az Országban szerveznek gyerek programokat, ezekből szedtünk össze egy csokorral, ha új helyen szeretne egy másféle gyermeknapok 2019-ben meglátogatni.

A bejegyzést folyamatosan frissítjük, egyelőre korábbi programok találhatók az oldalon.

A 2019-es budapesti gyermeknapi 2019 programok

dm Gyermeknap 2019

Idén újra vár kicsit és nagyot egyaránt a dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Koncertek, bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat.

A számtalan izgalmas program, koncert és nem utolsó sorban a sok-sok élmény emlékezetes pillanatokat varázsol mindenki életébe, és a nap végén a gyerekek arcáról letörölhetetlen mosollyal a szülők elkönyvelhetik, hogy „Csodás napunk volt”!

Részletesen: a dm gyermeknap 2019 rendezvényről.


Városligeti Gyermeknap 2019

A szervezőknek a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több tízezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük. A Gyermekmentő és a Főváros szponzorok bevonásával finanszírozza a gyermeknapi rendezvényt. A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

Részletesen: Városligeti Gyermeknap 2019


Gyereknap a Bókay-kertben 2019

Gyereknap a Bókay-kertben a Budapest, XVIII. kerületben, a gyereknapi programra idén május 26-án kerül sor.

A Gyermeknap időpontja: 2019. május 26. 10.00-21.00

A Gyermeknap helyszíne: Budapest, XVIII. kerület, Bókay-kert, 1181 Budapest, Szélmalom utca 33.

Gyerekzenekarok, bábszínház, bemutatók, bűvész, dínóshow Alma Együttes

Részletesen: Gyereknap a Bókay-kertben 2019Gazdagréti Gyereknap 2019

Gazdagréten már hagyományosan, minden évben május utolsó szombat délutánján, tematikus rendezvénnyel várjuk a gyerekeket, hogy a róluk elnevezett eseményen együtt ünnepeljünk. Idén sincs ez másként.

A Gyermeknap időpontja: 2019. május 25. 15.00 – 18.00

A gyereknap ebben az évben a közlekedés köré épül, földön-vízen-levegőben. A kicsik szórakoztatásáról Kovácsovics Fruzsina interaktív koncertje és Misi bohóc űrműsora gondoskodik.

Részletesen: Gazdagréti Gyereknap 2019


Gyermeknap a Bikás parkban 2019

Rengeteg ingyenes program! Egész napos gyermek- és felnőttprogramok: ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, állatsimogató, közbiztonsági programok, szépségápolás, sportprogramok

A Gyermeknap időpontja: 2019. május 26., vasárnap, 10:00–20:00, helyszíne: Budapest, Bikás park, Etele út

Részletesen: Gyermeknap a Bikás parkban 2019


Gyermeknap a Gyermekvasúton 2019

2019. május 26-án vasárnap ismét színes gyermeknapi programokat kínálunk a gyerekeknek és családjuknak a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál.

Ezen a napon a 18. év alatti gyerekek a MÁV Zrt. ajándékaként díjmentesen utazhatnak a Gyermekvasúton!

A színpadi programok mellett számtalan lehetőséget biztosítunk a kicsik és nagyok szórakoztatására.

Részletesen: Gyermeknap a Gyermekvasúton 2019


Gyermeknap 2019 programok az országban, Gyereknapi programok Országosan

szekesfehervar-hetedhet-jatekfesztivalSzékesfehérvár, VII. Hetedhét Játékfesztivál 2019

Már harmadik éven rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérvárott. 2015. május 30-31-én Székesfehérvár újra mesebirodalommá változik. Idén a falusi és a városi élet próbatételei állnak a kétnapos gyermeknapi fesztivál középpontjában. A vidéki és polgári miliőt idéző játéktéren bábelőadások, koncertek és népi piknik színesíti az ügyességi feladatokat. Minden családot szeretettel várnak egy egész hétvégén át tartó szórakoztató programsorozatra.

Részletesen: VII. Hetedhét Játékfesztivál 2019


Gyermeknap Balatonfenyvesen 2019

Ebben az évben, május utolsó vasárnapján Meseparttá változik Győrött az Aranypart II., ahová szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt! Az érdeklődők sok érdekes játékban vehetnek részt, próbára tehetik ügyességüket a királyi várban és a kalózhajón, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, óriástársasok, és sok egyéb színes program várja az Aranypartra látogatókat!

Részletesen: Gyermeknap Balatonfenyvesen 2019


VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 2019

Hét bors ökröcske kapálja a földet a BÁKK előtt. Mögöttük cifra tökhintó, a hintóban egy rendíthetetlen ólomkatona ül, és kíváncsian nézeget jobbra-balra. Kilép a hintóból és magára kanyarítja huszártarsolyát.

Azt írta, hogy eltelt egy év, és Ő újra Vecsésen szeretne járni a Mesefesztiválon.

Már nagyon várja, már csak azért is, mert ez most a hetedik lesz, és a mesék világában a hetes szám az nagyon fontos szám. Hét színű a szivárvány az égen, amin keresztül szállunk a gyerekekhez, hétmérföldes csizmával érkezünk a Mesefesztiválra, a hét törpével megyünk látogatóba a Hétfejű sárkányhoz, a vitéz szabólegény hetet üt egy csapásra, és a Mesefesztiválon is hét színben fognak pompázni a játékhelyszínek.

Részletesen: VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 2019János Vitéz Mesefesztivál 2019

Színpadi bemutatók, gyermekelőadások, verbunkverseny, Hétpróbás Meseösvény, helytörténeti és irodalmi vetélkedő, deszkafutás, zsiványvadászat, patkóhajítás, „óriás” leküzdése, kézműves foglalkozások,

kirakodóvásár, Senki-sziget kerülés sárkányhajóval, „Balabán-túra” kenuval, EU-totó

Ráckeve, János Vitéz Mesefesztivál.

Részletesen: János Vitéz Mesefesztivál 2019


Gyermeknap a Duna-parton 2019

Gyereknap 2019. Vác, Duna-part, Zenepavilon, Mentő-, tűzoltó- és rendőrautó bemutató. A nap folyamán vidámpark, kirakodóvásár, gasztronómiai kínálat várja az érdeklődőket! Minden program ingyenesen látogatható. A délután az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénnyel folytatódik!

Mentő-, tűzoltó- és rendőrautó bemutató. A nap folyamán vidámpark, kirakodóvásár, gasztronómiai kínálat várja az érdeklődőket! Minden program ingyenesen látogatható.

Részletesen: Gyermeknap a Duna-parton 2019


Gödöllői gyermeknap 2019

Május 26-án, vasárnap 9 és 17 óra között – ebben az évben rendhagyó módon, a május 24-étől zajló Nemzetközi Természetfilm Fesztivál keretén belül – rendezik meg a Gödöllői gyermeknapot. 2019. május 26. 9:00-17:00 Gyereknap

A Gödöllői gyermeknap helyszíne: Gödöllő, Alsópark. Minden a jövőnkért, a gyerekeinkért: Nemzeti Parkjaink bemutatkozása, környezetvédelmi vásár, MME bemutató, játszóházak, szemléletformáló és családi programok. Előadók sátrában bemutatók a Magyar Mecentúra Program által támogatott filmekből.

Részletesen: a Gödöllői Gyermeknap és Természetfilm Fesztiválról.Érdi Gyereknap 2019

Az érdi gyereknap 2019 rendezvény a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében, a Fő téren és a sétányon kerül megrendezésre, lesz mesejáték, koncert, táncbemutató.

A Gyereknap időpontja: 2019. május 26., vasárnap, 10:00–18:00,  helyszíne: Pest megye, Érd, Magyar Földrajzi Múzeum kertje, Érd, Budai út 4.

Részletesen: Érdi Gyereknap 2019


Ózdi Gyereknap 2019

Gyereknap 2019 Ózd, a IV. Hétvölgy fesztivál keretein belül vasárnap az Ifjúsági parkban.

Színes, minden korosztálynak szóló programokkal várjuk az érdeklődőket a IV. Hétvölgy Fesztiválra! Sztárvendégek: KOWALSKY MEG A VEGA, MAGNA CUM LAUDE, KIRÁLY VIKTOR, GÁSPÁR LACI, USNK, FIESTA, SZANDI

Jampi Bohóc műsora, lufihajtogatás, Szandi koncert, A Pesti Zenés Színpad műsora óriásbábos mesehősökkel

Részletesen: Ózdi Gyereknap 2019


 

A bejegyzés: http://napok.4t.hu/magyarorszag/gyermeknap-2019-2019-majus-26-i-programok-orszagosan , https://hu.wikipedia.org/wiki/Gyermeknap

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.