Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Majális 2015, 2015. május 1-i programok Országosan

Majális 2015, 2015. május 1-i programok Országosan

2015-ben is május 1-én, a munka ünnepén szerte az Országban tartanak majálisokat, ezekből szedtünk össze egy csokorral, ha új helyen szeretne egy másféle majálist 2015-ben meglátogatni.

A 2015-ös budapesti majális 2015 programok

budapest-nepligeti-majalisNépligeti Majális 2015

2015.05.01 16.00 Információk szerint nem került megrendezésre!

Budapest Népligeti Majális 2015 A múlt hagyományait felidézvén, népi mulatsággal várjuk az egész családot. Célunk, hogy vidám szórakozási lehetőséget biztosítsunk családok ezreinek Budapest legnagyobb majálisán. Rendhagyó módon három napon keresztül várjuk a népünnepélyre kilátogatókat.

Részletesen: Népligeti Majális 2015


budapest-nemzeti-majalisBudapesti Nemzeti Majális 2015

XI. Budapesti Nemzeti Majális 2015 Színvonalas kikapcsolódás és szórakozás, négy ingyenes koncert, egész napos gyerekprogramok, hagyományőrző bemutatók, közéleti és politikai előadások lesznek a Budapesti Nemzeti Majálison. A nemzeti majális időpontja: 2015. május 1. A nemzeti majális helyszíne: Budapest, Hajógyári-sziget.

Részletesen:  Budapesti Nemzeti Majális 2015


budapest-x-kerulet-halmajalisKőbányai Halmajális 2015

A Kőbányai Önkormányzat idén is megrendezi a Kőbányai Halmajálist, amely május 1-jén egész napos kikapcsolódást ígérő programsorozattal várja a családokat az Óhegy parkban. Vidámpark, kézműves foglalkozások, sportprogramok a futópályán, kerámia csicsergő, játszóház, sétakocsikázás, lovaglás, lacikonyha, retro rétes, lángos, fagyi, kürtőskalács, vattacukor, borterasz, pálinkaház

Részletesen: Kőbányai Halmajális 2015


budapest-szekelyfesztivalSzékely Majális 2015

Minden idők legnagyobb Székely Fesztiválját szervezzük meg Budapesten, 2015 május 1 – 3 között a Millenárisban.

Elsődleges célunk az anyaországban élők számára bemutatni a mai Székelyföldet, minden értékével együtt. Emellett természetesen igazi székely vendégszeretettel várjuk a nagyvilágban szétszóródott valamennyi honfitársunkat is.

Részletesen a 2015-ös Székely Fesztiválról


 

Majális 2015 programok az országban

godollo-lovasmajalisGödöllői Lovas Majális 2015

Már harmadik éven rendezik meg a Szent István Egyetem és Máriabesnyő közötti réten, a régi OMÉK pálya környékén a Gödöllői Lovas Majálist.

A majális helyszíne megközelíthető lesz a Zöld Gőzössel – egybekötve egy kis városnézéssel, illetve egy 1968-as évjáratú veterán Ikarus busszal. A Művészetek Háza parkolójából indul 9-17 óráig. Mindenkit szeretettel várunk!

Részletesen: Gödöllői Lovas Majális 2015


morahalom-majalisMórahalmi Majális 2015

A mórahalmi Aranyszöm Rendezvényház 2015-ben is május elsején Majálist rendez a Nagyszéksós-tónál, ahol az ingyenes bivalygulyás osztás előtt és után is különböző sportprogramokat, főzőversenyt, túrát szervez a Széksós-tó élővilága megismertetéséhez. Mellette kulturális, folklór programok, gyerek programok és egyéb családi rendezvények várják a kilátogatókat.

Részletesen: Mórahalom Majális 2015


keszthely-majalis-2014Balatoni Évadnyitó, Keszthelyi Majális 2015

Keszthely város turisztikai szezonnyitó ünnepsége már hosszú ideje május 1-én, a munka ünnepével és az Európai Uniós csatlakozás évfordulójával együtt kerül megrendezésre. Az ünnepség során hagyomány a Balaton megkoszorúzása.

Színes programok, koncertek, vásárok várják az érdeklődőket!

Részletesen: Balatoni Évadnyitó, Keszthelyi Majális 2015


gyongyos-szakszervezeti-majalisSzakszervezeti Majális 2015

Újra Majális Gyöngyösön! Szakszervezeti Majális készül Gyöngyösön, mely mindenkinek elérhető, ráadásul díjtalanul. Színes, egész napot kitöltő programokkal várják az érdeklődőket, érkezik a Mirigy, Palmira, a Sramlikings és Bereczki Zoli! Lesz vásár, játszópark és egy különleges hangulat, találkozzunk a a Fő téren, május 1. napján!

Részletesen: a gyöngyösi Szakszervezeti Majális 2015


 

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.